Μετά τον Ματίας Λεσόρ ήταν η... σειρά του Μάικ Τζέιμς να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι της Euroleague η οποία βάζει μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Tik Tok τους παίκτες να συνθέσουν το δικό τους Top-10 με τους παίκτες που εμφανίζονται μπροστά τους τους οποίους ταξινομούν ανάλογα με τα δικά τους "θέλω" από το νούμερο 1 έως το νούμερο 10.

Εκτός πεντάδας από το Top-10 της Euroleague του Μάικ Τζέιμς οι Ναν και Λεσόρ

Τόσο ο Κέντρικ Ναν όσο και ο Ματίας Λεσόρ ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους που πήραν από το... χέρι τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και τον οδήγησαν στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Παρ' όλα αυτά ο Μάικ Τζέιμς αποφάσισε να τους αφήσει εκτός πεντάδας στη δική του σύνθεση με το δικό του Top-10 της Euroleague. Μάλιστα, τον Γάλλο σέντερ τον άφησε στην τελευταία θέση!

Στην κορυφή της λίστας, ο Αμερικανός σταρ της Μονακό επέλεξε τον Σέιν Λάρκιν, στην δεύτερη θέση τον Γουέιν Μπάλντουιν, ενώ οι Έντι Ταβάρες, Φακούντο Καμπάτσο και Κέβιν Πάντερ συνθέτουν κατά σειρά το "παζλ" της πεντάδας. Τον Ναν επέλεξε στο νούμερο 6, ενώ τον Λεσόρ τον άφησε... τελευταίο στην 10η θέση!