Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να νιώθει την αύρα των ποδοσφαιρικών σούπερ σταρ στα πρόσωπα των Αντονί Μαρσιάλ και Έρικ Λαμέλα. Ποδοσφαιριστές υψηλότατου επιπέδου, διεθνείς στις δύο, πρώτες στη βαθμολογία της FIFA, εθνικές ομάδες. Προφανώς, αθλητές με διεθνείς τίτλους και υψηλή αξία, αλλά και κίνητρο να φτιάξουν ξανά την καριέρα τους. 

Είναι, λοιπόν, αυτονόητο ότι θα τους χρησιμοποιήσει εμπορικά. Εξάλλου, το δούναι δεν στέκει εύκολα χωρίς το λαβείν. Το βίντεο με την άφιξη του Μαρσιάλ το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έκρυβε μια έκπληξη. Φυσικά, δεν ήταν κάτι σοκαριστικό να είναι εκεί ο Έρικ Λαμέλα. Πάντως, οι φίλοι της "Ένωσης" ενθουσιάστηκαν με το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok. 

ΑΕΚ: Εργομετρικά και υπογραφή

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ προέβη σε ένα... οπτικό χρονογράφημα, αν ο όρος είναι δόκιμος. Ο Λαμέλα φτάνει στα γραφεία, κάνει τα εργομετρικά του. Ωστόσο, διακόπτει για να χαιρετήσει τον Αργεντινό συμπαίκτη του. Εξάλλου, Λαμέλα και Μαρσιάλ ήταν επί χρόνια αντίπαλοι στα παιχνίδια της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Αγγλίας. 

Έπειτα, το βίντεο τον δείχνει να υπογράφει το συμβόλαιό του. O Μαρσιάλ δείχνει χαρούμενος με την εξέλιξη.

@aekfc Anthony is black and yellow 🟡⚫️ #aekfc #aekfcaeason2024_2025 #summertransfers #Martial_26 #fy #fyp ♬ Trap music(814196) - Pavel