Οι Έλληνες του εξωτερικού είχαν την τιμητική τους την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Ο Κώστας Φορτούνης έκανε το ντεμπούτο του ως βασικού και ο Δημήτρης Κουρμπέλης έπαιξε σε όλο το παιχνίδι της Καλίτζ με τη Φεϊχά για την 4η αγωνιστική της Saudi Pro League. 

Ο Φορτούνης έπαιξε 79 λεπτά απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Κόντη, μέχρι να τον αποσύρει ο Γιώργος Δώνης λόγω έλλειψης καυσίμου. Ο Κουρμπέλης, από τη μεριά του, σε καλύτερη φυσική κατάσταση, έπαιξε σε όλο το παιχνίδι. Η Καλίτζ έχει 4 βαθμούς σε ισάριθμα ματς, η Φεϊχά πήρε τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα. 

Έλληνες του εξωτερικού: Σπουδαίο "διπλό" της Μάιντζ

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Γιαννούλης έπαιξε σε όλο το παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ με τη Μάιντζ, για την 4η αγωνιστική της Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαίο "διπλό", 3-2, σε παιχνίδι γεμάτο με ένταση. Ο διεθνής ακραίος έπαιξε αριστερός χαφ σε σύστημα 3-4-3. Η Μάιντζ αιφνιδίασε την Άουγκσμπουργκ και προηγήθηκε 2-0 σε ένα τρίλεπτο. Σιμπ και Μπούρκαρντ σκόραραν τα γκολ. 

Ο Σλότερμπεκ μείωσε γρήγορα, στο 20', και η Μάιντζ έμεινε με 10 παίκτες, με τον Ναντιέμ Αμίρι να παίρνει δύο κίτρινες κάρτες σε τρία λεπτά και να αποβάλλεται στο 35'. 

Ωστόσο, ο Μπούρκαρτ έβαλε ξανά τη Μάιντζ μπροστά με δύο γκολ, αφού σκόραρε στο 49'. 

Ο Σαμουέλ Εσέντε μείωσε 8' αργότερα, στο 57', από μεταβίβαση του Γιαννούλη. Ο σκόρερ, όμως, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 70' για φάουλ στον Ντομινίκ Κορ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη. 

Η Άουγκσμπουργκ παρέμεινε στους 4 βαθμούς και η Μάιντζ την προσπέρασε, φτάνοντας τους 5.