Οι... πύλες των σημαντικών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων άνοιξαν το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου και το θέαμα δεν... διέλαθε των παιχνιδιών για τη Serie A, τη Ligue 1 και τη LaLiga. Στη Βερόνα, η Τορίνο πήρε νίκη χαρακτήρα, επικρατώντας 3-2 της Ελλάς στο παιχνίδι για την πέμπτη αγωνιστική της Serie A. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4beyaw2v5tl)
Ξεχώρισε, δίχως άλλο, το γκολ που πέτυχε στο 12' ο Κύπριος Γρηγόρης Κάστανος, με το οποίο ισοφάρισε το τέρμα του Αντόνιο Σανάμπρια στο 10'. Στο 21' βοήθησε ο Πάβελ Νταβίντοβιτς ώστε το παιχνίδι να "ραφτεί" στα μέτρα της Τορίνο. Η αγκωνιά του στον Σανάμπρια επέσειε την απευθείας κόκκινο. Ο επιθετικός της "γκρανάτα" σημάδεψε το δοκάρι στην εκτέλεση πέναλτι, σκόραρε στο "ριμπάουντ, αλλά ήταν ακάλυπτος και το γκολ δεν μέτρησε. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bcqpmel9ch)
Το παιχνίδι, ωστόσο, πήρε ροπή προς την Τορίνο. Ο Ντουβάν Ζαπάτα έκανε το 2-1 στο 33' και η "γκρανάτα" "κλείδωσε" τη νίκη με το τέρμα του Τσε Άνταμς στο 79'. Η Βερόνα, που υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα της και έμεινε στους 6 βαθμούς, μείωσε με τον Μοσκέρα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Τορίνο συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία της Serie A, με 11 βαθμούς.  

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bbxkz3kq0p)
Στα υψηλότερα στρώματα κινείται και η Έμπολι, που πέρασε από τη Σαρδηνία νικώντας 2-0 την προτελευταία Κάλιαρι. Η Έμπολι έφτασε τους 9 βαθμούς και αυτήν τη στιγμή είναι τέταρτη. 

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Η Νις ξεφτίλισε τη Σεντ Ετιέν

Το μακελειό της Παρασκευής έγινε στην "Αλιάντς Ριβιέρα", αφού η Νις νίκησε 8-0 (!) τη Σεντ Ετιέν στο παιχνίδι που άνοιξε την πέμπτη αγωνιστική της Ligue 1. Το εκπληκτικό είναι ότι η ομάδα από τη Νίκαια... διαμέλισε τους "στεφανουά" στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε 6-0. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bczqvu598h)
Η Νις πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε τους επτά βαθμούς, ενώ η Σεντ Ετιέν έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bdxd5tutzl)
Σε ό,τι αφορά, τέλος, τη LaLiga, η Ντεπορτίβο Αλαβές νίκησε 2-1 τη Σεβίλλη για την πέμπτη αγωνιστική. Η Αλαβές έφτασε τους 10 βαθμούς και είναι τώρα πέμπτη, η Σεβίλλη έχει πέντε.