Μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στα... μεγάλα σαλόνια είναι η ΑΕΛ! Οι "βυσσινί" που έχουν μεγάλες βλέψεις και στόχους για το φετινό πρωτάθλημα  της Super League 2 ήθελαν να κάνουν ιδανική πρεμιέρα με... σύμμαχο την έδρα τους. Αν και η Καβάλα τους έβαλε δύσκολα, προηγήθηκε πρώτη και "κρατούσε" τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το 89', ο Κρητικός "λύτρωσε" τους γηπεδούχους και χάρισε την πρώτη νίκη με 2-1 εν μέσω έντονων πανηγυρισμών στην AEL FC Arena!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c0k0oapvcp)

Με το... δεξί στην πρεμιέρα της στη Super League 2 η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο ματς, "έψαχνε" από νωρίς το γκολ που θα της άνοιγε τον δρόμο για το 1-0 το οποίο λίγο έλειψε να πετύχει στο 21ο λεπτό με εκπληκτικό ψαλιδάκι του Μωραΐτη το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αστράς και έβαλε... στοπ σε ένα από τα πιο όμορφα γκολ της σεζόν από νωρίς - νωρίς!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bz8oksbtax)

Οι "βυσσινί" είχαν τη μπάλα στα πόδια τους και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους στα καρέ της Καβάλας φτάνοντας τις 10 τελικές ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα η Καβάλα ήταν αυτή που άνοιξε λογαριασμό στο ματς και μάλιστα με φοβερό τρόπο!

Με τρομερό σλάλομ του Δημητριάδη που έδειξε την κλάση του αποφεύγοντας όποιον βρήκε μπροστά του τη μπάλα, "άδειασε" τους αντιπάλους του και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο φινάλε του πρώτου μέρος (45+2').

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bz2kw9f9xd)

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για να βρουν γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, η Καβάλα αμυνόταν καλά ωστόσο δεν είχε απάντηση σε κεφαλιά του Ακόστα στο 53'. Ο Μεξικανός στράικερ επωφελήθηκε από την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με δεύτερη προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bzi3pi5fnl)

Όσο κυλούσαν τα λεπτά τόσο η ΑΕΛ πίεζει ολοένα και περισσότερο για να βρει το πολυπόθητο νικητήριο γκολμ σφυροκοπούσε αδιάκοπα τα καρέ της Καβάλας και η πίεσή της απέδωσε καρπούς στο 89ο λεπτό όταν και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαριέντος, η μπάλα κατέληξε στον Κρητικό που δεν το... σκέφτηκε πολύ, πλάσαρε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και "υπέγραψε" τη νίκη με ανατροπή για το τελικό 2-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4bzpty2aq4x)

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Γιόχανσον (46′ Τριμμάτης), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Μπαριέντος, Κ. Παπαγεωργίου (88′ Γιαξής), Ακόστα (80′ Στίνα), Πασάς, Μούργος (67′ Κρητικός), Μωραΐτης (67′ Φατάι).

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Κατσούρρι (85′ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Γαβριηλίδης, Σπανουδάκης (58′ Πόποβιτς), Πάσαγκιτς (79′ Αναστασόπουλος), Κασέμι (58′ Μέτσε), Εμπούκα, Παπαδόπουλος (85′ Λέλεκας).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c0k0oapvcp)