Λίγες ώρες απομένουν από την ιστορική επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR στο Καλλιμάρμαρο και οι "πράσινοι" φρόντισαν να θυμίσουν στους οπαδούς τους τα επτά ευρωπαϊκά τρόπαια που συνδυάστηκαν με τις εμβληματικές φιγούρες στον ουρανό της Αθήνας.

Συγκινητικό βίντεο για τα επτά αστέρια του Παναθηναϊκού AKTOR πριν το "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά στα πρώτα φιλικά παιχνίδια αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ασχολείται ακόμη με την υπέροχη περσινή σεζόν. Η έβδομη Euroleague σήμανε την αρχή για να ξεσηκωθεί ξανά ο κόσμος και να επιστρέψει στο γήπεδο.

Η πρωτοβουλία άλλωστε του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να διεξάγει το τουρνουά προς τιμήν του πατέρα του στο Καλλιμάρμαρο, δείχνει τη... δίψα που υπάρχει στην ομάδα, με παραπάνω από 33.000 φιλάθλους τους "τριφυλλιού" να κατακλύζουν το στάδιο.

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί όμως το εγχείρημα αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να θυμίσει στον κόσμο του τα επτά ευρωπαϊκά, βγάζοντας ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στα social media, το οποίο ολοκληρώνεται με τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο να δίνει το "παρών".

Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς - ενός από τους πιο σπουδαίους προπονητές που έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας - τιμώντας τον άνθρωπο που έφερε τον Παναθηναϊκό στις συνεχόμενες επιτυχίες των προηγούμενων ετών.