Η καλύτερη δυνατή περίοδος που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Europa League θα ήταν αυτή για τον ΠΑΟΚ, με την ισπανική ομάδα να βρίσκεται ξεκάθαρα εκτός αγωνιστικού ρυθμού, φέρνοντας ακόμη μία... λευκή ισοπαλία στη La Liga, αυτή τη φορά στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

Ακόμη μία... γκέλα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Ρεάλ Σοσιεδάδ 

Η πρεμιέρα του League phase του Εuropa League πλησιάζει και οι ομάδες έχουν στο μυαλό τους πέρα από τα παιχνίδι του πρωταθλήματος και την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μία από τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ που βρίσκεται ξεκάθαρα εκτός φόρμας.

Δεν κατάφερε για ακόμη ένα παιχνίδι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στην έδρα της Βαγιαδολίδ και συνεχίζει να... βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις της La Liga, έχοντας 5 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές, μη θυμίζοντας καθόλου την εντυπωσιακή περσινή πορεία.

Μπορεί το παιχνίδι να είχε αρκετές φάσεις και ο ρυθμός να ήταν ικανοποιητικός για τους οπαδούς, αλλά το τελικό 0-0 δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένες, με τη Σοσιεδάδ να ανεβάζει την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.