"Έβρεξε" γκολ στην 4η αγωνιστική της Bundesliga! Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στον "θρόνο" της, έκανε το 4Χ4 και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πανηγυρίζοντας πεντάρα στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, η Φράιμπουργκ συνέχισε στα θετικά αποτέλεσματα που την "εκτόξευσαν" προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά το διπλό της επί της Φράιμπουργκ, η Ουνιόν επέστρεψε ξανά στις νίκες, ενω η Μπόχουμ αν και "κρατούσε" τη νίκη μέχρι το 89' κόντρα στην Χόλσταϊν ισοφαρίστηκε στο 89' και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.

Bundesliga: "Χαμόγελα" για Μπάγερν, Φράιμπουργκ, Ουνιόν, ισοφαρίστηκε στο 89' η Μπόχουμ

Σε... παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερν Μονάχου το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέρντερ Βρέμης. Οι Βαυαροί που μετά το περσινό χαμένο πρωτάθλημα θέλουν να επιστρέψουν ξανά στον "θρόνο" τους, συνέχισαν στα θετικά αποτελέσματα και με εντυπωσιακό τρόπο έκαναν το 4Χ4 για το απόλυτο των νικών που τους διατηρεί στην κορυφή της Bundesliga με 12 βαθμούς.

Επιθετική ραψωδία και μονόλογος από την Μπάγερν Μονάχου που πετούσε... φωτιές επιθετικά. Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Ολίζ έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς (0-1)στο 23, ενώ ο Μουσιάλα διπλασίασε (0-2) τα τέρματα της ομάδας του στο 32'. Με... πατημένο το γκάζι και στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 στο 57' με τον Χάρι Κέιν, ο Ολίζ "χτύπησε" ξανά τρία λεπτά αργότερα και βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στον αγώνα για το 0-4, ενώ ο Γκνάμπρι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 65' για το 0-5.

Η Φράιμπουργκ συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα και πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα της Χαϊντενχάιμ από την οποία "απέδρασε" με το εμφατικό 0-3 και ανέβηκε προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 54' με τον Ντόαν, ενώ σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Γκρίφο που "κλείδωσε" τη νίκη με δυο γκολ σε 6 λεπτά (59', 65') για το τελικό 0-3.

Στις νίκες επέστρεψε η Ουνιόν Βερολίνου που μετά την "λευκή" ισοπαλία με τη Λειψία, "λύγισε" στην έδρα της την Χόφενχαϊμ με δυο γκολ που πέτυχε πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο! Νίκη που την ανέβασε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν "φουριόζοι" στο ματς και βρήκαν από νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ρότε που έκανε το 1-0 στο 4', ενώ δυο λεπτά αργότερα (6'), ο Τζονγκ σκόραρε για το 2-0 και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για νίκη. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μείωσαν στο 67' με τον Μπιούλτερ και να πίεσαν για την ισοφάριση ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από το ματς.

Η Μπόχουμ "κρατούσε" τους τρεις βαθμούς στα χέρια της κόντρα στην Χόλσταϊν όμως δέχθηκε ισοφάριση-μαχαιριά στο 89' στην έδρα της. Οι φιλλοξενούμενοι σόκαραν τους γηπεδούχους όταν και προηγήθηκαν στο 15' με τον Πίχλερ όμως η Μπόχουμ έδειξε αντίδραση και έφερε... τούμπα το ματς πριν λήξει το ημίχρονο. Ο Μπέρο ισοφάρισε σε 1-1 στο 22', ενώ ο Ντάσνερ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 35'. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν με... νύχια και με δόντια το υπέρ τους προβάδισμα όμως ο Μάτσινο τους "τιμώρησε" με γκολ στο 89' και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.