Η μεγάλη ημέρα για τον Παναθηναϊκό AKTOR έφτασε. Το Καλλιμάρμαρο, ένας χώρος με αθλητικά ιδεώδη και μεγάλη ιστορία φιλοξενεί το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών περισσότεροι από 35.000 φίλαθλοι για μια ιστορική βραδιά με... άρωμα μπάσκετ κάτω από τα αστέρια στη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του "τριφυλλιού". Πλήθος κόσμου έχει ήδη πάρει τη θέση του στο Καλλιμάρμαρο και ετοιμάζεται να βιώσει μπασκετικό υπερθέαμα και πολλές συγκινήσεις!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c39n7ra7oh)

Παναθηναϊκός AKTOR: Μπασκετικό υπερθέαμα στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σπουδαίο και ιστορικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν με την οποία θα διασταυρώσει τα ξίφη του το βράδυ του Σαββάτου (21/09, 22:00) στο Καλλιμάρμαρο που περιμένει μια πράσινη... λαοθάλασσα! Τρεις ώρες νωρίτερα διεξάγεται το πρώτο ματς ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο οποίο βρίσκονται ήδη χιλιάδες φίλαθλοι που απολαμβάνουν μπασκετικό υπερθέαμα με... άρωμα Euroleague!

Το Καλιμμάρμαρο είναι πανέτοιμο να βιώσει μια μοναδική μπασκετική βραδιά και οι πρώτες εικόνες αλλά και βίντεο που κυκλοφόρησαν δίνουν... υποσχέσεις για πολλές συγκινήσεις και "λαοθάλασσα". Ο Εργκίν Αταμάν έχει ήδη πάρει τη θέση του όπως και ο Θοδωρής Παπαλουκάς!

Μάλιστα η είσοδος του προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR συνοδεύτηκε από αποθέωση, με τους φιλάθλους να καταχειροκροτούν τον Τούρκο τεχνικό που στην πρώτη του σεζόν στον "πράσινο" πάγκο, οδήγησε την ομάδα τους σε πρωτάθήμα και ευρωπαϊκό!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c3ae0v2us9)
Ο σούπερ σταρ της Εφές, Σέιν Λάρκιν "μαγεύτηκε" και εντυπωσιάστηκε από το Καλλιμάρμαρο και την φανταστική ατμόσφαιρα των φιλάθλων, κάτι που τον οδήγησε να έχει διαρκώς το κινητό στο χέρι του για να αποθανατίσει τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίσσονταν μπροστά του!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c3c87iry0x)
kallimarmaro_10
kallimarmaro_11
kallimarmaro_1
kallimarmaro_2
kallimarmaro_3
kallimarmaro_4
kallimarmaro_6
kallimarmaro_7
kallimarmaro_8
kallimarmaro_9