Το τρίποντο διακαής πόθος και για τους δυο. Τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Από τη μια η Γιουβέντους που προερχόταν από εκτός έδρας "λευκή" ισοπαλία με την Έμπολι και από την άλλη η Νάπολι που πήγαινε... φορτσάτη στο Τορίνο μετά από την τεσσάρα στη Κάλιαρι. Και οι δυο όμως βλέπουν την Τορίνο να φιγουράρει στην κορυφή της Serie A.

Οι δυο ομάδες σ' ένα ματς χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις και τον γκολκίπερ της "Μεγάλης Κυρίας" να κατεβάζει... ρολά στην επέμβαση της 4ης αγωνιστικής και να κρατά το μηδέν για την ομάδα του, η ισοπαλία δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο. Το 0-0 σίγουρα όχι τους φιλάθλους που "διψούσαν" να δουν εντυπωσιακό θέαμα και "βροχή" από γκολ!

"Κόλλησαν" στο μηδέν Γιουβέντους και Νάπολι στη Serie A

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα όταν και ο θρυλικός Βόιτσεχ Σέζνι βραβεύτηκε από τη Γιουβέντους για την πολυετή παρουσία του στον σύλλογο, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να γνωρίζει καθολική αποθέωση από τους φιλάθλους που τον καταχειροκρότησαν αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του στην ομάδα τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c3is0bth01)
Oι σκληρές "μονομαχίες" δεν έλειψαν στο ματς. Αμφότερες οι ομάδες έδειχναν να δίνουν βάση στην διαφύλαξη των μετόπισθέν τους, ενώ δεν δημιουργούσαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες που είχαν τις προϋποθέσεις για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. 

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+1'), οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να σκοράρουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολιτάνο όμως ο Ντι Γκρεγκόριο με ασύλληπτη επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ, κράτησε το μηδέν για την ομάδα του και "έκλεψε" τις εντυπώσεις με την απόκρουση της αγωνιστικής!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c4tf15ucxd)
Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες "έψαξαν" το γκολ όμως ήταν κυρίως επικεντρωμένες στο ανασταλτικό και αμυντικό κομμάτι. Οι προσωπικές ενέργειες ήταν αυτό που θα έκανε τη διαφορά για να έρθει το γκολ, ενώ Βλάχοβιτς και Λουκάκου είχαν μαρκαριστεί για τα... καλά και δεν μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά η πίεση αυξανόταν όλο και περισσότερο ωστόσο ούτε η Γιουβέντους ούτε η Νάπολι έφτασαν σε κάποια μεγάλη ευκαιρία με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 μέχρι τέλους και οι δυο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα, Καλούλου, Μπρέμερ, Καμπιάζο, Λοκατέλι, Μακένι (80' Τουράμ), Γκονσάλες, Κουπμάινερς, Γιλντίζ, Βλάχοβιτς (46' Γουεά)

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ (36' Καπρίλε), Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μπουοντζόρνο, Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα, Μακτόμινεϊ, Πολιτάνο (72' Σιμεόνε), Λουκάκου (72' Νέρες), Κβαρατσχέλια (72' Φολορούνσο)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Κάλιαρι - Έμπολι 0-2 (33' Κολόμπο, 49' Εσπόζιτο)
Βερόνα - Τορίνο 2-3 (12' Κάστανος, 90+3' Μοσκέρα / 10' Σανάμπρια, 33' Σαπάτα, 79' Άνταμς)
Βενέτσια - Τζένοα 2-0 (63' Μπούσιο, 85' Πογιάνπαλο)
Γιουβέντους - Νάπολι 0-0
21/9 21:45 Λέτσε - Πάρμα
22/9 13:30 Φιορεντίνα - Λάτσιο
22/9 16:00 Μόντσα - Μπολόνια
22/9 19:00 Ρόμα - Ουντινέζε
22/9 21:45 Ίντερ - Μίλαν
23/9 21:45 Αταλάντα - Κόμο