Οι παίκτες της ΑΕΚ είδαν τον πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Μαρσιάλ και συμπαίκτη του πλέον στην "Ένωση" να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα Σπάτα και φυσικά δεν έλειψαν τα... χαμόγελα υποδοχής με φατούρο! Ο 28χρονος στράικερ σήκωσε "μανίκια" και ξεκίνησε τη δουλειά τόσο στο γυμναστήριο με μετρήσεις όσο και στο χορτάρι στο προπονητικό κέντρο, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα... χαμογελά καθώς τον είδε να συμμετέχει σε μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Ο Μαρσιάλ στην πρώτη του μέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ

Ο Άντονι Μαρσιάλ βρέθηκε για πρώτη φορά στα Σπάτα και πήρε την πρώτη... γεύση από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο της νέας του ομάδας. Φυσικά, οι "κιτρνόμαυροι" τον υποδέχθηκαν με φατούρο στο γυμναστήριο, με τα χαμόγελα να είναι εμφανή στο βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ στα social media.

Στη συνέχεια, ο Γάλος επιθετικός προπονήθηκε ατομικά στο γυμναστήριο όπου είχε και μετρήσεις, ενώ βγήκε και στο γήπεδο για να τρέξιμο. Τα... σπουδαία είναι ότι συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ΑΕΚ, έμεινε εκτός μόνο από τις στατικές φάσεις, ενώ το υπόλοιπο διάστημα ακολούθησε ατομικό. Τα πρώτα δείγματα της πρώτης ημέρας κάτι παραπάνω από... θετικά!