Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από τον Άρη για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, ωστόσο έχει παράπονα από τη διαιτησία. Με βάση τις διαμαρτυρίες των "ερυθρόλευκων", το δεύτερο γκολ γκολ των γηπεδούχων ήταν σύννομο. 

Μάλιστα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λούκα Παϊρέτο, θέλησε να δώσει εξηγήσεις σε συζήτηση που φέρεται να είχε τόσο με τον Κώστα Καραπαπά όσο και με εκπρόσωπο του Άρη. O 40χρονος Ιταλός, μάλιστα, αναφέρει η πληροφόρηση πως απάντησε ότι το φάουλ που χρέωσε στον Ανδρέα Ντόη, από το οποίο άρχισε το δεύτερο γκολ του Άρη, ενδεχομένως να ήταν λανθασμένη απόφαση. 

Οι "ερυθρόλευκοι", πάντως, δεν έχουν παράπονα μόνο για αυτό. Φέρεται να τονίζουν πως στη συνέχεια της φάσης, ο Λορέν Μορόν ήταν σε αντικανονική θέση. Με βάση το ρεπορτάζ, μάλιστα, κατηγορούν τον AVAR Ζορμπαλά ότι έδειξε τον Ισπανό επιθετικό καλυμμένο, αλλά η μπάλα δεν είχε φύγει, ως εκ τούτου η φάση είχε συνέχεια. Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως οι γραμμές δεν μπήκαν στο σωστό χρονικό σημείο. 


cd8fe37c-df59-4f66-9ab1-ec8fae60a7e9

Επιπροσθέτως, φέρεται να υπάρχουν παράπονα και για τις καθυστερήσεις. Πάντα με βάση την πληροφόρηση, από τον Ολυμπιακό θεωρούν ότι οι καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν 2' λιγότερα από το κανονικό, ενώ, όπως φάνηκε στο τέλος και από τα παράπονα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, νομίζουν ότι έπρεπε να κρατηθεί περισσότερος χρόνος μετά το 90'. 

Μεντιλίμπαρ: "Δεν γίνεται να χαρίζουμε το πρώτο ημίχρονο, χάσαμε δίκαια"


Ο Βάσκος τεχνικός, πάντως, ήταν γενναιόδωρος, τονίζοντας μετά τη λήξη του παιχνιδιού ότι ο Άρης νίκησε δικαίως. Σχολίασε: Δεν μπορούμε να χαρίζουμε το πρώτο μέρος, δεν ήμασταν επιθετiκοί, μείναμε με την εντύπωση πως εάν μέναμε με την κατοχή, τότε θα δημιουργούσαμε τον κίνδυνο, όμως δεν ήμασταν επικίνδυνοι, ο Άρης νίκησε δίκαια γιατί δεν παίξαμε καθόλου ομαδικά στο πρώτο μέρος". 

Μάντζιος: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος" 

Από τη μεριά του, λογικά ο Άκης Μάντζιος δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από τη νίκη. Ο προπονητής του Άρη τόνισε: Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των παιδιών, από τη διάθεση και το πάθος που είχαν. Προσπάθησαν κατά διαστήματα να παίξουν και καλό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, είμαστε μία νέα ομάδα. Όλες οι ομάδες θέλουν τον χρόνο να προετοιμαστούνε. Κάναμε μία κακή εμφάνιση με τον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, επανήλθαμε, αντιδράσαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμος μας που είναι η δύναμή μας και μαζί θα πορευτούμε