Δράμα "επιφύλαξαν" τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο... σαββατόβραδο. Η πιο ανατρεπτική εξέλιξη σημειώθηκε στο Λέτσε και το γήπεδο με την πολύ ποιητική ονομασία "Βία ντελ Μάρε". Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και από μία αποβολή για αμφότερους τους αντιπάλους, η Λέτσε φαινόταν να παίρνει το "τρίποντο" στο παιχνίδι με την Πάρμα για την 5η αγωνιστική της Serie A


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c8xx1vb31l)
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Ντόργκου και Κρστόβιτς στο 32' και το 59'. Μάλιστα το δεύτερο, που επήλθε με εκτέλεση φάουλ, συνόδεψε την αποβολή του Κανσελιέρι που ήθελε να κόψει... τετ α τετ. Η Λέτσε έπαιζε ήδη με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Ζιμπέρ είχε αποβληθεί στο 47' με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ, έχει πλάκα, στον... Κανσελιέρι. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c9eq29ne0p)
Όμως, η Πάρμα πήρε το βαθμό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Για την ακρίβεια, στο 90+3' ισοφάρισε ο Άλμκβιστ και στο 90+5' ο Χαϊνάουτ με κεφαλιά έδωσε έναν ανέλπιστο βαθμό στους φιλοξενούμενους. Η Λέτσε είχε χάσει δύο σημαντικές ευκαιρίες, τόσο πριν το πρώτο όσο και πριν το δεύτερο γκολ των "παρμέντσι" για να "καθαρίσει το ματς. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c26el1cart)
Λέτσε και Πάρμα συμβαδίζουν, στους πέντε βαθμούς. Τόσους έχει η Τζένοα, η οποία ηττήθηκε 2-0 στη Βενετία από τη Βενέτσια. Μπούσιο και Πογιανπάλο πέτυχαν τα γκολ της νίκης. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c25307s0yx)
Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, με τον κόσμο τους να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη στη Serie A. 

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Άνετη στη Φρανκφούρτη

Από τη μεριά της, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέτυχε την τρίτη νίκη της σε τέσσερα παιχνίδια στην Bundesliga, επικρατώντας 2-0 της Γκλάντμπαχ. Λάρσον και Μαρμούς πέτυχαν τα γκολ της νίκης, με την ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μαζί με τη Φράιμπουργκ. Η φιλοξενουμενη παρέμεινε στους τρεις βαθμούς. 

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τη LaLiga, η Βαλένθια ανάσανε, παίρνοντας στο πέμπτο παιχνίδι της την πρώτη νίκη της. Η Τζιρόνα, που παρέμεινε στους επτά βαθμούς, ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν, στο πρώτο παιχνίδι στην Ιστορία της στο Champions League, οπότε υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα της, με τη χρονιά να είναι ήδη... σκιώδης. 

Η επικράτηση ήρθε σε τρία λεπτά, από το 56' έως το 58', με το αυτογκόλ του Χουάνγκε και το τέρμα που πέτυχε ο Ντάνι Γκόμες.