Μία ιστορική βραδιά για τον Παναθηναϊκό AKTOR προς τιμήν του εμβληματικού Παύλου Γιαννακόπουλου έφτασε στο τέλος της και άπαντες έμειναν άφωνοι από την οργάνωση και τον τρόπο που διεξήχθη το τουρνουά. Προπονητές και παίκτες ευχαρίστησαν τον κόσμο για την ατμόσφαιρα και υπόσχονται νέες επιτυχίες τη νέα χρονιά.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Ξέρετε τα συναισθήματα μου για τον Παύλο Γιαννακόπουλο"

Το έκτο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" έφτασε στο τέλος του και η σημερινή βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όσους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για να αποθεώσουν την αρμάδα του Εργκίν Αταμάν και αυτά που κατάφερε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Από τους πρώτους που πήραν το λόγο και αναφέρθηκαν στη σπουδαία αυτή βραδιά ήταν ο πρώην προπονητής των "πρασίνων", Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος φρόντισε να ευχαριστήσει το Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη βραδιά, ενώ σχολίασε και την κατάσταση των παικτών του ενόψει της Euroleague.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το event που οργάνωσαν για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι μοναδικό. Ήταν τρομερό να βλέπεις τόσο κόσμο εδώ.

Ξέρετε τα συναισθήματά μου για τον Παύλο. Πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μου. Είμαστε νέα ομάδα. Και σήμερα κάναμε αρκετά λάθη. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εβδομάδα για να ετοιμαστούμε για την Euroleague".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c9y6h52gn5)

Ιωάννης Παπαπέτρου: "Ήταν μια ασύλληπτη, μοναδική ατμόσφαιρα, ευχαριστώ τον κόσμο"


To λόγο στη συνέχεια πήρε ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Ιωάννης Παπαπέτρου, που ευχαρίστησε τον κόσμο για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο Καλλιμάρμαρο, ενώ αναφέρθηκε και στη δυσκολία να μπορέσει κάποιος να επαναλάβει την περσινή επιτυχία.

"Ήταν μια ασύλληπτη, μοναδική ατμόσφαιρα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Παναθηναϊκό και για όσα πετύχαμε πέρσι. Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει ο κ. Παύλος για το μπάσκετ και όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, είχαμε προσθήκες αλλά στην προετοιμασία υπήρχαν απουσίες και τραυματίες. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο να ενταχθούν πάντα οι παίκτες σε μια καλή ομάδα. Οι 15 καλύτεροι δεν κερδίζουν πάντα, χρειάζεται χημεία, θα βρούμε τα πατήματά μας.

Οι στόχοι είναι ίδιοι. Οι αντίπαλοι θέλουν να σε σε ρίξουν από την κορυφή.  Οταν είσαι πρώτος όλοι έρχονται εναντίον σου και θέλουν να σε κερδίσουν., Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και έχουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4c9zrgv1l0h)

Η υπέρβαση του Ματίας Λεσόρ και ο εντυπωσιασμένος Λάρκιν με το Καλλιμάρμαρο

Τη δική του έκπληξη στον κόσμο του "τριφυλλιού επιφύλασσε ο Ματίας Λεσόρ, με τον Γάλλο σέντερ των "πρασίνων" να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αλλά δε μπορούσε να μη ζήσει από κοντά αυτή την εντυπωσιακή βραδιά και μέσω συνεννόησης αγωνίστηκε ελάχιστα.

"Ήθελα πολύ να παίξω και να ζήσω την στιγμή, ωστόσο οι γιατροί δεν μου επέτρεψαν να αγωνιστώ παραπάνω. Συμφώνησα με τον κόουτς Αταμάν να παίξω για κάποια λεπτά, προκειμένου να ζήσω από μέσα στο παρκέ όλες αυτές τις στιγμές.

Η εμπειρία που ζήσαμε ήταν μοναδική, ενθουσιαστήκαμε όλοι οι παίκτες. Εγώ έχω παίξει ξανά σε ανοιχτό γήπεδο, κάθε καλοκαίρι παίζω σε ανοικτά γήπεδα. Είναι προτιμότερο να χάνεις τώρα που είναι αρχή της σεζόν και να κερδίζεις στα επίσημα παιχνίδια.

Για να γίνει αυτό πρέπει ο καθένας να μάθει τον ρόλο του και όλοι πρέπει να συντονιστούμε στην ίδια κατεύθυνση. Έχουμε ακόμα δουλειά είναι ακόμα preseason. Επιτρέπονται τα λάθη, υπάρχει χρόνος για να τα διορθώσουμε."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ca2lad72g1)

Παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να αγωνιστεί και προφυλάχθηκε από τον προπονητή του, ο Σέιν Λάρκιν έδωσε κανονικά το παρών στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και όπως φάνηκε στα βίντεο που κυκλοφόρησαν ήταν εντυπωσιασμένος τόσο από την ατμόσφαιρα όσο κι από το στάδιο.



Ένας ακόμη παίκτης που φάνηκε πως δεν πίστευε αυτά που έβλεπε ήταν ο Γκέιμπριελ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος μπορεί να μην έδωσε το παρών εντός παρκέ, μιας και ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις, αλλά φρόντισε να τραβήξει βίντεο χαμογελαστός όλη την απίστευτη ατμόσφαιρα.