Από το κακό στο... χειρότερο πάνε τα προβλήματα τραυματισμών του Παναθηναϊκού AKTOR, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέστη κατάγμα στον αντίχειρα, ενώ σε μαγνητική αναμένεται να υποβληθεί τις επόμενες ώρες ο Κώστας Σλούκας.

Πολλά προβλήματα ενόψει Super Cup ο Παναθηναϊκός AKTOR - Εκτός ο Αντετοκούνμπο

Μπορεί το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" να έγραψε τη δική του ιστορία με πάνω από 40.000 χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR να βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο, αλλά όπως φαίνεται η βραδιά επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής είδε τον Κώστα Αντετοκούνμπο στην επανεμφάνιση του ουσιαστικά στα παρκέ, να τραυματίζεται ξανά και να μένει στα... πιτς για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μιας και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα.

Πέραν του Έλληνα σέντερ, σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται στους "πράσινους" και για την περίπτωση του αρχηγού, Κώστα Σλούκα, ο οποίος ξεκίνησε στη βασική πεντάδα κόντρα στην Παρτιζάν, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις.

Όπως ενημέρωσε η "πράσινη" ΚΑΕ, ο 34χρονος γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και αν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στο επερχόμενο Super Cup (28-29/09).

Τα προβλήματα δε σταματούν εκεί για το "τριφύλλι", μιας και ο Λορέντζο Μπράουν - που δεν αγωνίστηκε στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" - αναμένεται να απουσιάσει και από τα δύο φιλικά προετοιμασίας στην Τουρκία με Αναντολού Εφές και Γαλατάσαραϊ.