Μ' έναν ιδιαίτερο θα έλεγε κανείς τρόπο έδειξε τα νεύρα του ο ποδοσφαιριστής της Πρέστον, Μιλουτίν Οσμαγιτς, ο οποίος λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μπλάκμπερν, δάγκωσε τον αντίπαλο του στο σβέρκο, την ώρα που οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με 0-0 για την έκτη αγωνιστική της Championship.

Ποδοσφαιριστής δάγκωσε αντίπαλο του στο σβέρκο στην Championship

Η... σχολή του Λουίς Σουάρες φαίνεται πως άνοιξε ξανά στην Αγγλία, με τον Μιλουτίν Όσμαγιτς που αγωνίζεται στην Πρέστον να δαγκώνει αντίπαλο του ποδοσφαιριστή της Μπλάκμπερν κατά τη διάρκεια σύρραξης των παικτών λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης της Championship.

Τον δικό του τρόπο να γίνει viral φαίνεται πως επέλεξε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, ο οποίος μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Μπεκ σε παίκτη της ομάδας του, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μ' έναν ομολογουμένως παράλογο τρόπο!

Το παράδοξο είναι πως ο Όσμαγιτς δεν αποβλήθηκε - με το VAR να απουσιάζει από την Championship - και τον διαιτητή να τον τιμωρεί μόνο με κίτρινη κάρτα για την ακραία συμπεριφορά του, σ' έναν αγώνα που υπήρξαν βέβαια δύο κόκκινες κάρτες.