Φωτιές... έβγαλε η Τβέντε, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League, καθώς διέλυσε με 5-0 την Άλμιρε για την 6η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Η Τζουργκάρντεν, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Conference League, ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας από την Γκάις για το πρωτάθλημα Σουηδίας.

Μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ η Τβέντε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άλμιρε. Σκόρερ ήταν ο Στέιν, ενώ ο ίδιος έκανε έκανε και το 2-0, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45’+1’).

Μέσα σε 20 λεπτά έβαλε 3 γκολ η Τβέντε στο δεύτερο ημίχρονο


Η Τβέντε δεν σταμάτησε και στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε περισσότερες φάσεις. Στο 55' έκανε το 3-0 με τον Λάμερς, ενώ Φαν Βολκσβίνκελ και Σαλάχ-Εντινέ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της ομάδας τους, στέλνοντας δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (73’, 75’).

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Τβέντε και τρίτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την κορυφή.'

Η Τζουργκάρντεν δεν "εμφανίστηκε" κόντρα στην Γκάις


Στη Σουηδία η Τζουργκάρντεν πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση στην έδρα της Γκάις και ηττήθηκε 3-0 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην 2η αγωνιστική του ομίλου του Conference League, είναι πλέον στο -8 από την κορυφή με 7 αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε.

Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό για τους γηπεδούχους ο Χένρικσον. Στο 54’ ο Λούντγκρεν έκανε το 2-0, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Χόλμστρομ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Τζουργκάρντεν έγινε απειλητική για πρώτη φορά στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.