Η πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να διοργανώσει το τουρνουά προς τιμήν του πατέρα του στο Καλλιμάρμαρο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με όσους βρέθηκαν στο στάδιο να μιλούν για μία ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία, κάτι που φάνηκε από τους 42.000(!) φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR που έδωσαν το παρών.

Το ρεκόρ των 42.000 φιλάθλων του Παναθηναϊκού AKTOR στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Μία βραδιά που δύσκολα θα ξεχαστεί πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να αντιμετωπίζει για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" την Παρτιζάν. Παρά το γεγονός πως ηττήθηκε με 64-75 ελάχιστοι έδωσαν βάση στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Το ρεκόρ των 42.000 φιλάθλων που έδωσαν το παρών στο στάδιο ήταν κάτι το οποίο δύσκολα θα μπορέσει να δει ξανά κάποιος σε ανοιχτό γήπεδο, με τους παίκτες αλλά και τους προπονητές να μιλούν για κάτι μοναδικό, το οποίο δεν είχαν ζήσει ποτέ ξανά.



Οι συνθήκες μπορεί να ήταν περίεργες λόγω του αέρα και να μην παίχτηκε ποιοτικό μπάσκετ, αλλά το γεγονός αυτό δε πρόκειται να ξεχαστεί από κανέναν που παρεβρέθηκε εκεί, με τους περισσότερους να ευχαριστούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για αυτή του την κίνηση.