Το Αιγάλεω έβγαλε με νίκη την εκτός έδρας πρεμιέρας του στη Super League 2 όπου επιβλήθηκε με 3-1 της Ηλιούπολης. Η Κηφισιά νίκησε 2-0 τον Παναργειακό, ενώ για τον βόρειο όμιλο ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλής έμειναν στο 0-0.

Στην Ηλιούπολη αναμετρήθηκαν δύο ιστορικές ομάδες με το Αιγάλεω να ήταν αυτό που πήρε τη νίκη με 3-1 κι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη Super League 2.

Το Αιγάλεω προηγήθηκε με τον Νταβιώτη στο 51', αλλά η Ηλιούπολη ισοφάρισε με τον Αλμέιδα στο 57'.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου με πέναλτι του Βάρκα σρο 68' και στο 82' ο Ζιούλης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Μάναλης "καθάρισε" για την Κηφισιά στο Άργος


Η Κηφισιά πέρασε με άνεση από την έδρα του Παναργειακού νικώντας με 2-0. Ο Μάναλης έβαλε και τα δύο γκολ (44' πεν., 48') για την ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο, η οποία έκανε δυνατό ξεκίνημα στη Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β' έμεινε στο μηδέν με τον Ηρακλή για τον βόρειο όμιλο της Super League 2


Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β΄ και τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη (0-0) στο γήπεδο της Ευκαρπίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν μεγάλες ευκαιρίες-με κορυφαία το δοκάρι του Κανίς στο 53΄-για να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως καμία δεν βρήκε στόχο.

Από την άλλη πλευρά, οι «κυανόλευκοι» προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η αποβολή του Παπασάββα (53΄), ο οποίος θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο νέος ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, έδωσε το παρών στο γήπεδο και παρακολούθησε την αναμέτρηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ισχυρός άνδρας του Ημίθεου δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4cxw4eebzxl)