Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως δεν είναι από τους τενίστες που ελέγχουν εύκολα τα νεύρα τους, με τον Ρώσο να το δείχνει περίτρανα και στο Laver Cup κόντρα στον Μπεν Σέλτον, στέλνοντας τη ρακέτα του στην εξέδρα.

Έξω φρενών ο Μεντβέντεφ στο Laver Cup - Πέταξε τη ρακέτα του στην εξέδρα

Το Laver Cup συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να αντιμετωπίζει τον Μπεν Σέλτον, με τον Ρώσο να μη μπορεί για ακόμη μία φορά να διαχειριστεί τα νεύρα του και να ξεσπάει στη ρακέτα του, την οποία μάλιστα έριξε στην εξέδρα.



Για καλή του τύχη βέβαια δε χτύπησε κάποιον όπως φάνηκε, με τον διαιτητή να του δίνει μία απλή προειδοποίηση, ενώ θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αν η ρακέτα έφτανε σε κάποιον οπαδό που παρακολουθούσε την αναμέτρηση.



Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέλτον ήταν ο θριαμβευτής για την Team World και έφερε ξανά τη διαφορά στο +4 (11-7) και αν κατάφερει ο Τιαφό - που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον Ζβέρεφ - τότε η νίκη θα είναι δεδομένη για την μεικτή κόσμου.

Αυτό θα συμβεί, καθώς θα φτάσει τους 13 βαθμούς που απαιτούνται, αλλιώς αν δε συμβεί αυτό, όλα θα κριθούν στην τιτατομαχία του Τέιλορ Φριτς απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ γα να δουν ποια ομάδα θα είναι τελικά η νικήτρια στο καθιερωμένο τουρνουά του Laver Cup.