Λίγες ημέρες απομένουν από την πρεμιέρα του League phase του Europa League, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Λιόν, η οποία ηττήθηκε στην πρόβα τζενεράλε από τη Μαρσέιγ με 2-3 με ανατροπή, ενώ η Μάλμε που θα υποδεχθεί τους "ερυθρόλευκους" τον επόμενο μήνα, κέρδισε εύκολα με 4-0 τη Χάκεν.

Απίστευτη ήττα για τη Λιόν από τη Μαρσέιγ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Η Λιόν απέκτησε από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση αριθμητικό πλεονέκτημα στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, με τον Μπαλέρντι να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του με 10 παίκτες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4d1dyqklqbt) Το γεγονός αυτό της έδωσε την ευκαιρία να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να απειλήσει, φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ στο 10ο μόλις λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Όρμπαν βρήκε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, που είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4d1in7eib2h) Η σπουδαιότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στη Λιόν, η οποία κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά ο Λακαζέτ στο 45+7 αστόχησε από την άσπρη βούλα, με τον Ρούλι να αποκρούει και τον Γάλλο επιθετικό να μη μπορεί να σκοράρει ούτε στην επαναφορά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4d2061gftex) Τα γκολ δεν άργησαν να έρθουν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Τσαλέτα - Τσαρ να εκμεταλλεύεται την πολύ ωραία ασίστ του Μάτα και με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 53ο λεπτό, πληγώνοντας μ' αυτόν τον τρόπο την πρώην ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4d2sidraoj5) Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τη Μαρσέιγ, η οποία στο 69ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον Λουίς Ενρίκε να βρίσκει με απίστευτη πάσα τον Λιρόλα και εκείνος από κοντά πλάσαρε ιδανικά για το 1-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4d312uin3c9) Οι Μασσαλοί δε σταμάτησαν εκεί, με τον Λιρόλα αυτή τη φορά να γίνεται από εκτελεστής... δημιουργός για την ομάδα του, και με πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Γκαρσία ο οποίος μ' ένα περίεργο σουτ κατάφερε να κρεμάσει τον Πέρι στο 81ο λεπτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4d3fon6ib6p) Το φινάλε ήταν απίστευτο, με τη Λιόν να καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 90+3 με τον Τσερκί που είχε μπει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Μαρσέιγ με απίστευτη προσωπική ενέργεια του Ρόου έφυγε θριαμβεύτρια με 2-3 και "σκαρφάλωσε" στην κορυφή της Ligue 1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4d3qhe2rbix)

Με φόρα στο Europa League η Μάλμε - Επικράτησε με 4-0 της Χάκεν

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο League Phase του Europa League η Μάλμε, με την υποψήφιο αντίπαλο του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, να αγωνίζεται απέναντι στην Ρέιντζερς (26/09 - 21:45) στην πρεμιέρα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα έκανε... πάρτι απέναντι στη Χάκεν, την οποία κέρδισε με 4-0 και ξέφυγε με 11 βαθμούς από τη δεύτερη Τζουργκάρντεν στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, βάζοντας γερές βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στη χώρα της.

Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Μάλμε, με τον Κρίστιανσεν να σκοράρει στο έβδομο λεπτό, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία διατήρησε το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στο υπόλοιπο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ίδιος παίκτης στο τρίτο λεπτό του δευτέρου μέρους έκανε το 2-0 διπλασιάζοντας τόσο τα δικά του γκολ όσο και της ομάδας του, με τους γηπεδούχους να κάνουν και αλλαγές για να μπορέσουν να είναι φρέσκοι ενόψει του Europa League και της αναμέτρησης κόντρα στους Σκωτσέζους.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Τελίν στο 80ο λεπτό να κάνει το 3-0 και τον Μποτχάιμ να ολοκληρώνει τον θρίαμβο για την ομάδα του, που βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.