Ο Ατρόμητος διέλυσε με 4-1 τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου έβαλε τρία γκολ και είχε κι ένα δοκάρι.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να έχει η Λαμία καθώς μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα ο Καρλίτος πήρε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, κινηθηκε παράλληλα με το τέρμα αποφεύγοντας τέσσερις αντιπάλους για να ξεμαρκαριστεί και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η αλλαγή του Καρλίτος και η ισοφάριση της Λαμίας

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να βάλουν ένα ακόμα γκολ. Στο 28' ο Αθανασίου έκανε το σουτ και ο Κόστιτς έδιωξε με δυσκολία. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας έκανε σωτήρια επέμβαση και στο 30' σε σουτ του Γιουμπιτάνα.

Στο 39' ο Ατρόμητος είχε την αναγκαστική αλλαγή του Καρλίτος, εκ των κορυφαίων παικτών του, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό.

Και αφού οι Περιστεριώτες δεν βρήκαν δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες που έκαναν η Λαμία τους "τιμώρησε". Στο 40' ο Ραντόνια με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Κυριάρχησε στο δεύτερο γκολ ο Ατρόμητος σκοράροντας με Μπακού, Φαν Βέερτ, Αθανασίου


Ο Ατρόμητος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με ενέργεια και πίεσε την Λαμία για να βρει γρήγορα δεύτερο γκολ. Ήταν το 50ο λεπτό όταν ο Μπακού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 68' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να έκανε ό,τι ήθελε στο παιχνίδι.

Την υπογραφή του στη δίκαιο νίκη που σημείωσε ο Ατρόμητος έβαλε και ο Φαν Βέερτ στο 70', ο οποίος με συρτό σουτ στην απέναντι γωνία έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ουεντραόγκο.

Για να έρθει ο Αθανασίου στο 77' να σκοράρει δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στον Ατρόμητο, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε τρί γκολ και είχε ένα δοκαρι.

Μείωσε στο τέλος η Λαμία


Στο φινάλε του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 89' η Λαμία μείωσε σε 4-2. Μετά από κεφαλιά του Ενρίκες, ο Χουτεσιώτης πήγε να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά στην δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, για το αν η μπάλα πέρασε όλη τη γραμμη και το γκολ τελικά μέτρησε.