Το διεθνή Ρώσο Ντένις Τσερίσεφ ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, σε μια μεταγραφή που πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στη Super League 2. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Ρωσίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, όταν και σημείωσε τέσσερα γκολ. 

Ο Τσερίσεφ μεγάλωσε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης (2002-09) και έπαιξε για τέσσερα χρόνια στη θυγατρική της, Καστίγια, ενώ από το 2012 έως το 2016 ήταν μέλος της πρώτης ομάδας. Δόθηκε δανεικός στις Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια. Στο "κίτρινο υποβρύχιο" έπαιξε από το 2016 έως το 2018, ενώ τη σεζόν 2018-19 έβγαλε δανεικός στη Βαλένθια. Φόρεσε, εν τέλει, τη φανέλα των "νυχτερίδων" έως το 2022, όταν και μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Βενέτσια (34 συμμετοχές, 4 γκολ). 

Ο Τσερίσεφ των 33 συμμετοχών και 12 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έφυγε από τη Βενετία το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς να έχει παίξει πολύ στην πορεία της Βενέτσια προς τη Serie A

O 33χρονος Ρώσος αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, για να περάσει τα εργομετρικά και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τον Ιστορικό. 

Πανιώνιος: Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Τσερίσεφ 


Η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Denis Cheryshev.

Ο Διεθνής Ρώσος θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό του Ιστορικού την Τετάρτη ώστε να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει την συνεργασία του με τον Ιστορικό.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Ρώσο διεθνή ποδοσφαιριστή που το βιογραφικό του σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Βενέτσια μιλά από μόνο του".