Ένας ποδοσφαιριστής που άφησε το δικό του στίγμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μ' ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που για πολλούς συγκαταλέγεται στα κορυφαία που έχουν δει ποτέ τα γήπεδα! Το "Φαινόμενο"! Ο Ρονάλντο Ναζάριο φρόντισε να δείξει στα γενέθλια των 48 χρόνων του ότι πέρα από τους αγωνιστικούς χώρους έχει ικανότητες και στον... χορό!

Ο Ρονάλντο έδειξε και το... ταλέντο τους στον χορό στα γενέθλιά του

Ο Ρονάλντο Ναζάριο γιόρτασε με την... ψυχή του τα 48α γενέθλιά του στο πλευρό της αγαπημένου του συζύγου, Σελίνα Λοκς και των αγαπημένων των προσώπων σ' ένα πάρτι μπροστά από την πισίνα! Η μητέρα του πέμπτου παιδιού του θρύλου του ποδοσφαίρου έκανε κίνηση - ματ όταν και φρόντισε να αποθανατίσει τη στιγμή που το "Φαινόμενο" χόρευε ξέφρενα μπροστά από την πισίνα, με τις χορευτικές του ικανότητες να παίρνουν άριστα με... τόνο! 



Μάλιστα η Σελίνα Λοκς με την οποία ο Ρονάλντο είναι αρκετά ερωτευμένος και δεν κρύβει τη λατρεία που έχει στο πρόσωπό της, δημοσίευσε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο των δυο τους από το πάρτι γενεθλίων που κοιτάζονται αγκαλιά και... λιώνουν από έρωτα! Οι δυο τους υπενθυμίζεται ότι παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 σε μια ρομαντική τελετή στην Ίμπιζα.

ronaldo_fwto