Γκολ, θέαμα, ένταση, αποβολή, σκληρές "μονομαχίες" κι άλλα... πολλά είχε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ στο "Έτιχαντ"! Ύστερα από χορταστικό ματς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και μοιράστηκαν τον έναν βαθμό, μ 'ένα από τα highlight του αγώνα να είναι όταν και ο Πεπ Γκουραδιόλα κλότσησε τον πάγκο της ομάδας του μετά την ισοφάριση 1-1 των "κανονιέρηδων".

Ο Γκουαρδιόλα δεν μπορούσε να πιστέψει την ισοφάριση της Μάντσεστερ Σίτι

Η Premier League αρέσκεται στο να προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα στα ντέρμπι της και στο "Έτιχαντ" ήρθε μια ακόμη επιβεβαίωση! Ανατροπή στην... ανατροπή, η Άρσεναλ έμοιαζε μια... ανάσα από το να φύγει με το διπλό, όμως η Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε σε 2-2 στο 90'+8', με τον Στόουνς εν μέσω... πανζουρλισμού! Κάτι που όμως "έκλεψε" νωρίτερα τις εντυπώσεις ήταν όταν και η Άρσεναλ ισοφάρισε σε 1-1 στο 22' με φοβερό σουτ του Καλιαφόρι μετά το 1-0 των γηπεδούχων με τον Χάαλαντ.

Κι αυτό γιατί ο Πεπ Γκουραδιόλα ήταν έξαλλος με τον διαιτητή, καθώς είχε καλέσει τους αρχηγούς κοντά του για να τους μιλήσει και στην εξέλιξη της φάσης η Άρσεναλ εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-1 με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον πάγκο του και αρκετοί να βγάζουν τα... κινητά τους για να απαθανατίσουν τη στιγμή!

"Ο Κάιλ Γουόκερ είχε δίκιο. Ο διαιτητής τού ζήτησε να πάει να μιλήσει μαζί του και με τους άλλους. Όταν ο διαιτητής λέει: "Ελάτε να μιλήσετε μαζί μου", τουλάχιστον άφησέ τον να επιστρέψει στη θέση του. Γιατί την επόμενη φορά δεν θα πάμε να μιλήσουμε μαζί τους", υπογράμμισε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη.


manchester_city_guardiola