Ο Παναθηναϊκός AKTOR σάρωσε τα... πάντα στο πέρασμα του την περσινή σεζόν στη Euroleague "κλείνοντας" τη χρονιά με την κούπα αλλά και με το τρόπαιο του πρωταθλητή στην Basket League! Ουκ ολίγες φορές αντίπαλοι παίκτες και προπονητές έχουν αποθεώσει το "τριφύλλι" για το μπάσκετ που παίζει και την κυριαρχία του στο παρκέ, με τον άλλοτε παίκτη των "πρασίνων" και νυν της Μονακό, Μάικ Τζέιμς να τονίζει σε διάλογο που άνοιξε με ακόλουθό του στο Twitter, ότι διαθέτει τη δεδομένη στιγμή την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Ο Μάικ Τζέιμς "βλέπει" ως καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τον Παναθηναϊκό AKTOR

Η Μάλαγα έκανε την έκπληξη στον τελικό του ισπανικού Super Cup όπου κοίταξε στα... μάτια την Ρεάλ Μαδρίτης και την υπέταξε με 90-80, πανηγύρισε το τρόπαιο ολοκληρώνοντας έναν σπουδαίο θρίαμβο, κάτι που οδήγησε τον Τσους Ματέο να παραδεχθεί ότι η ''Βασίλισσα" χρειάζεται ενίσχυση μεταγραφικά για μια σεζόν 90 αγώνων.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν όταν ένας ακόλουθος του Μάικ Τζέιμς στο Twitter, τον έκανε ταγκ με... ειρωνική διάθεση αναφέροντας πως: "η Ουνικάχα Μάλαγα κατέκτησε το ισπανικό Super Cup απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, αλλά ο Μάικ Τζέιμς λέει ότι είναι καλύτεροι. Είναι αστείο από μόνο του".

Ο σούπερ σταρ της Μονακό και περσινός MVP της Euroleague, δεν το άφησε απαρατήρητο και θέλησε να του απαντήσει λέγοντας του πως: "κέρδισαν ένα παιχνίδι και τώρα είναι οι καλύτεροι, γελάω. Και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός".