Για τον κόσμο της Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ο "αρχιτέκτονας" της επιτυχίας! Ο άνθρωπος που έφερε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας και μάλιστα... αήττητο. Λατρεύεται και γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, με μια νέα εκδήλωση αγάπης να έρχεται με εντυπωσιακό τρόπο καθώς ο ίδιος πρωταγωνίστησε ως... Βασιλιάς σε απίθανο κορεό που έγραφεήττητοι μαχητές, καθοδηγούμενοι από τον Βασιλιά".

Ως... Βασιλιάς πρωταγωνιστεί σε κορεό της Μπάγερ Λεβερκούζεν ο Ντιέγκο Αλόνσο

Τι κι αν η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε στην "Bay Arena" και πέτυχε τρία γκολ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρήκε τον τρόπο να πάρει ξανά το τρίποντο, ξανά με... επικό τρόπο! Με "χρυσό" γκολ του Μπονιφέις στο 90+3' οι πρωταθλητές Γερμανίας σε μια ακόμη μοναδική παράσταση που κέρδισαν με το εντυπωσιακό 4-3 έδειξαν αποφασισμένοι να... μασήσουν σίδερα για να κάνουν το back-to-back στην Bundesliga!

Οι φίλαθλοι της Λεβερκούζεν πέρα από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, θέλησαν να αποθεώσουν με απίστευτο τρόπο την ομάδα τους με ένα από τα πιο όμορφα κορεό που έχουν δει ποτέ τα γήπεδα της Γερμανίας! Ένα φανταστικό κορεό με ιππότες και τον Τσάμπι Αλόνσο ως "Βασιλιά". "Αήττητοι μαχητές, καθοδηγούμενοι από τον Βασιλιά", το... μήνυμα που αναγραφόταν και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων!