Οι εκτεταμένες πλημμύρες που έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη River Wandle και τις γύρω περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του "Cherry Red Records Stadium" είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν την αναβολή στην εντός έδρας αναμέτρηση της Γουίμπλεντον με τη Νιουκάστλ για τον τρίτο γύρο του League Cup που ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (24/9).

Αναβολή στο Γουίμπλεντον - Νιούκαστλ στο League Cup λόγω πλημμύρας

Mέσω επίσημης ανακοίνωσής της η Γουίμπλεντον ανακοίνωσε τα... δυσαρέστα για τους φιλάθλους της οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι με τη Νιουκάστλ για τον τρίτο γύρο του League Cup μετά την αναβολή που πήρε λόγω των καιρικών συνθηκών και των πλημμύρων που πλήττουν την περιοχή και δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης!

Όπως έγινε γνωστό, το ματς θα οριστεί εκ νέου το προσεχές διάστημα, ενώ το γήπεδο της ομάδας, "Cherry Red Records Stadium" θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας!


Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Γουίμπλεντον:

"Λυπούμαστε που ενημερώνουμε τους υποστηρικτές ότι λόγω των εκτεταμένων πλημμυρών κατά τη διάρκεια της νύχτας στη River Wandle και στις γύρω περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του Cherry Red Records Stadium, ο αγώνας για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup το βράδυ της Τρίτης με τη Νιούκαστλ αναβλήθηκε.

Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν εν ευθέτω χρόνω σχετικά με τον εκ νέου ορισμό του αγώνα.

Το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας".