Οι μεγάλοι φόβοι στις τάξεις της Μπαρτσελόνα ότι ο Μαρκ - Αντρέ Τερ Στέγκεν κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τη Βαγιαδολίδ... επιβεβαιώθηκαν! Οι "μπλαουγκράνα" ανακοίνωσαν τα... δυσάρεστα, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να έχει υποστεί ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί γόνατο, να περνά άμεσα την πόρτα του χειρουργείου και φυσικά να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σοκ με Τερ Στέγκεν στη Μπαρτσελόνα που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και χειρουργείται

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί στη Μπαρτσελόνα με τον σοβαρό τραυματισμό του Μαρκ - Αντρέ Τερ Στέγκεν ο οποίος θα μείνει εκτός γηπέδων για το υπόλοιπο της σεζόν μετά την ολική ρήξη που υπέστη στον επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του γόνατο και αναμένεται να πέρασει την πόρτα του χειρουργείου το απόγευμα της Δευτέρας (23/9) για να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Γερμανός γκολκίπερ αποκόμισε τον τραυματισμό του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαγιαδολίδ όπου πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, επιχείρησε να κάνει μια έξοδο και για... κακή του τύχη έπεσε στο χορτάρι με άτσαλο τρόπο. Οι ενοχλήσεις δεν άργησαν να έρθουν κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί αμέσως. Μετά το φινάλε του ματς όπου οι Καταλανοί ήταν καταιγιστικοί και νίκησαν με το εμφατικό 5-1, υποβλήθηκε σε εξατάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Υπαρκτό ήταν από την πρώτη στιγμή το σενάριο να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες από το ιατρικό τιμ, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τα αποτελέσματα των εξετάσεών του. Με την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, η Μπαρτσελόνα στρέφεται στην αγορά προκειμένου να βρει τον "εκλεκτό" που θα τον αντικαταστήσει και θα ενισχύσει τα γκολποστ.