Ο Δημήτρης Σιόβας εξέταζε από την αρχή του καλοκαιριού μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από επτά χρόνια και ενώ βρέθηκε μια... ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή τελικά υπήρξε oλική ανατρoπή σκηνικού και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επαναπατριστεί για να αγωνιστεί ξανά στη Super League για λογαριασμό της Λαμίας.

Έτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη Λαμία ο Δημήτρης Σιόβας

Όλα έδειχναν ότι ο Δημήτρης Σιόβας θα φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή τον οποίο θα ενίσχυε στα μετόπισθεν στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στα μεγάλα... σαλόνια. Αν και βρέθηκε κοντά την μετακίνησή του στον "Γηραιό' εντέλει αποφάσισε να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του "στέγη" στη Λαμία. Ο 36χρονος στόπερ που αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο ως ελεύθερος από τη Φορτούνα Σιτάρντ "έψαχνε" την επιστροφή του ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα η οποία βρίσκεται προ των πυλών.

Τις δυο τελευταίες χρονιές, ο έμπειρος σέντερ μπακ αποτελούσε παίκτης της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ με την οποία σε 65 συμμετοχές που κατέγραψε σκόραρε δύο γκολ. Όταν ολοκληρωθεί το deal με την ομάδα της Φθιώτιδας που δείχνει με αυτή την κίνηση ότι θέλει να ενισχύσει με εμπειρία τα μετόπισθέν της, θα είναι ο πέμπτος ελληνικός σύλλογος που θα αγωνιστεί ο αριστεροπόδαρος αμυντικός.

Ο 20 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ολυμπιακού, Ξάνθης, Πανιωνίου και Ιωνικού, ενώ έχει περάσει και από το ισπανικό πρωτάθλημα όπου και αγωνίστηκε στις Λεγανές και Ουέσκα.