Τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον άνθρωπο που του παρέδωσε τη σκυτάλη στα διοικητικά της «Ένωσης», αποθέωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων του. 

Ο γνωστός και ως... Super Mario, έχοντας στο πλευρό του τον κόουτς της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε να ακουστεί ένα χειροκρότημα στον πρώην ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου», αποκαλύπτοντας και μια ατάκα του για ένα... κόκκινο φασόλι.

*Διαβάστε ακόμα: Νέο ξεφάντωμα του Μάριου Ηλιόπουλου στον Κωνσταντίνο Αργυρό (Βίντεο)

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε ειδικότερα: "Και ένα χειροκρότημα στο θρύλο του ποδοσφαίρου, τον Δημήτρη τον Μελισσανίδη, ο οποίος είπε «έψαχνα σε ένα τσουβάλι και βρήκα το κόκκινο φασόλι μέσα στη νύχτα». «Πώς το βρήκα», λέει «το κόκκινο φασόλι δεν ξέρω». Βρήκε τρόπο, λοιπόν, και μου ‘δωσε τη σκυτάλη. Τώρα αν έμπλεξα, δεν ξέρω, θα το δείξει. Ένα χειροκρότημα στο Δημήτρη, ο πιο παλιός ενεργός (σ.σ. παράγοντας) στο ποδόσφαιρο, 40 χρόνια, τον ευχαριστούμε πολύ".

Δείτε το βίντεο:
@parapolitika Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδη έψαχνε ένα κόκκινο φασόλι για την ΑΕΚ και βρήκε τον Ηλιόπουλο #parapolitikagr #tiktokgreece #greece #aek #iliopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος - Parapolitika.gr