Ένας από τους κορυφαίους του παγκοσμίου μπάσκετ, ο "Βασιλιάς" ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέβηκε στον... θρόνο του στο Παρίσι με την Αμερική γράφοντας ιστορία ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς αφού κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο αποφάσισε να αφήσει για πάντα ανεξίτηλο στο σώμα του την Ολυμπιάδα, κάνοντας τατουάζ τους Ολυμπιακούς Κύκλους.

Οι Ολυμπιακοί Κύκλοι τατουάζ στο χέρι του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Πολλά είναι τα εντυπωσιακά τατουάζ που έχει ζωγραφισμένα στο σώμα του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ωστόσο ένα που θα κάνει αναμφίβολα τη διαφορά είναι οι Ολυμπιακοί Κύκλοι που κοσμούν πλέον το χέρι του και αποτελούν κάτι σαν "σφραγίδα" για την παρουσία του στο μεγαλύτερο αθλητικό event. Εκεί όπου στο Παρίσι έγραψε για ακόμη μια φορά ιστορία κατακτώντας το χρυσό του μετάλλιο με την Αμερική σε συγκλονιστικό τελικό με την Γαλλία.

Πέρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού, ο "Βασιλιάς" έχει αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης με την Team USA το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο! Επίσης, στο πλούσιο παλμαρέ του υπάρχει και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε με την Αμερική στην Αθήνα στους αξέχαστους και αξεπέραστους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.