Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Conference League, όπου στον τελικό νίκησε 1-0 την Φιορεντίνα στην παράταση με το γκολ του Αγιούμπ Ελ Καμπί. Ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος και πρώτος που παίρνει ελληνικός σύλλογος.

Τεράστια η επιτυχία που έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος πάντα βάζει μεγάλους στόχους έχοντας ξεφύγει από τα στενά ελληνικά όρια.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες έγραψαν το όνομα τους με έντονα γράμματα στην πλούσια ιστορία που έχει ο Ολυμπιακός. Ένας από αυτούς είναι και ο Τσικίνιο ο οποίος ήταν και εκ των πρωταγωνιστών σε αυτή την σούπερ πορεία.

Το τατουάζ του Τσικίνιο για το Conference League και τον Ολυμπιακό

Ο Τσικίνιο ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε φαίνεται να έχει αναπτύξει ένα ξεχωριστό δέσιμο με την ομάδα. Κάτι, που το δείχνει συνεχώς από τότε που έγινε κάτοικος Πειραιά και με την τελευταία του κίνηση φαίνεται πως το… τερμάτισε.

Ο Πορτογάλος μέσος έκανε τατουάζ το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του Ολυμπιακού, το Conference League, συνοδευόμενο με ένα λιοντάρι να αγκαλιάζει το τρόπαιο, ενώ γύρω του είναι γραμμένη η ιστορική ημερομηνία της 29ης Μαΐου.

chiquinhgo_tatouaz