Οι οπαδοί της Παρτίζαν Βελιγραδίου μαζεύτηκαν στο στάδιο "Παρτίζαν" για να την ενισχύσουν στο κλασικό ντέρμπι της Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως το παιχνίδι έγινε εφιάλτης. Με χατ τρικ του Σερίφ Ντιαγέ και ένα γκολ του Σίλας, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς νίκησε 4-0 το συγκρότημα του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Παρτίζαν: Με... χανζαπλάστ στη συνέντευξη Τύπου

Ο Αστέρας έφτασε τους 22 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια και είναι πρώτος στη βαθμολογία, με τις Μλάντοστ Λουτσάνι και ΟΦΚ Μπέογκραντ να ακολουθούν με 19, όμως σε εννιά παιχνίδια. 



Η Παρτίζαν, από τη μεριά της, έμεινε στους 11 σε επτά ματς και οι φανατικοί οπαδοί των "γκρόμπαρι" δεν έχουν λόγο να νιώθουν καλά. Ωστόσο, οι χούλιγκάν τους έδρασαν. Έσπασαν τα τζάμια στα αποδυτήρια της ομάδας και θραύσματα αυτών τραυμάτισαν τον προπονητή Στανόγεβιτς. 



O 50χρονος τεχνικός, που για ένα φεγγάρι το 2017 είχε καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε με χανζαπλάστ στη συνέντευξη Τύπου. Είπε, επιπλέον, ότι δεν έκανε εμφάνιση στην αίθουσα Τύπου προκειμένου να γίνει θέμα η επίθεση.

Ο Στανόγεβιτς, συγκεκριμένα, δήλωσε: "Έσπασαν ένα τζάμι και με χτύπησε. Δεν υπήρξε κάποια μάχη σώμα με σώμα. Το τζάμι έσπασε και υπήρξε αίμα. Είναι λίγο ντροπιαστικό, δεν ήρθα εδώ να το κάνω θέμα".