Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρήκε ξανά δίχτυα για την Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά απέναντι στη Εσπανιόλ για τη La Liga, διαμορφώνοντας και το τελικό 4-1.

Βέβαια η Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε πρώτη γκολ στο 54' για να... ξυπνήσει και να κάνει την ανατροπή με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ήταν αυτός που... μίλησε τελευταίος.

Ο Γάλλος σταρ σκόραρε με πέναλτι στο 90'. Ωστόσο λίγο πριν το εκτελέση δέχθηκε trash talking του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, Ζοάν Γκαρθία.

"Φίλε, δεν καταλαβαίνω… Χριστό από όσα μου λες", είπε χαμογελώντας ο Εμπαπέ προκαλώντας και τα γέλια του Λούκας Βάσκεθ που ήταν κοντά και άκουσε τη συζήτηση. Κι αμέσως μετά, ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.



Το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης


Η Ρεάλ Μαδρίτης νικώντας (4-1) την Εσπανιόλ, έφτασε τις 38 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς ήττα. Η τελευταία φορά που οι Μαδριλένοι έχασαν έναν αγώνα ήταν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την 6η αγωνιστική της περασμένης σεζόν.

Έκτοτε οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι σημείωσαν 28 νίκες και 10 ισοπαλίες με 89 γκολ υπέρ και 23 κατά, ένα θεαματικό σερί που ξεκίνησε την 7η αγωνιστική της περασμένης χρονιάς και συνεχίζεται έως και την έκτη αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν.

Την Τρίτη (24), συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τελευταία ήττα (3-1) της πρωταθλήτριας Ευρώπης στη LaLiga, στο Metropolitano.
Συμπληρώνονται 365 μέρες και εκείνη την ημέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με την Αλαβές, έχοντας την ευκαιρία να επεκτείνει το σερί της πέρα από τον ένα χρόνο.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ-όπως αναφέρει σχετικά η ισπανική εφημερίδα "Marca", τη δεκαετία του '80, έφτασε επίσης τα 38 παιχνίδια χωρίς ήττα , αλλά με 22 νίκες και 16 ισοπαλίες.

Το ρεκόρ που αναζητά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτό της Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε το 2018: 43 αγώνες χωρίς ήττες, με 34 νίκες και εννέα ισοπαλίες.