Η Νιου Σεντς είναι μια από τις αντιπάλους με τις οποίες κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός στον όμιλο του Conference League. Για τον σύλλογο από την Ουαλία είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που ζει, αλλά είχε θέμα με την έδρα της αφού δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.

Ο Παναθηναϊκός, βάση του προγράμματος, θα αντιμετωπίσει τη Νιου Σεντς την 5η αγωνιστική για τον όμιλο του Conference League. Το ματς θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου.

Ο σύλλογος από την Ουαλία, έκανε τη μεγάλη έκπληξη και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και ήταν θέμα που θα δίνει τα εντός έδρας ματς. Τελικά έγινε γνωστό πως για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα χρησιμοποιήσει το "Κρόουντ Μίντοου" το οποίο ανήκει στην επίσης ουαλική Σρούσμπερι η οποία αγωνίζεται στη League Two του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ήδη την ΑΕΚ


Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω τη νίκη με τον Πανσερραϊκό και στρέφεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ερχόμενη Κυριακή (29/9) για την 6η αγωνιστική, όπου θα αναζητήσει μια νίκη η οποία θα δώσει ψυχολογία.

Έπειτα θα ακολουθήσει η πρώτη φετινή αναμέτρηση για το Europa Conference League με αντίπαλο την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, ενώ σειρά θα πάρει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ πριν οι παίκτες των ομάδων αναχωρήσουν για τις εθνικές τους ομάδες.

Το θετικό για τον Ουρουγουανό τεχνικό, είναι ότι θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός απροόπτου, γεγονός το οποίο τον βοηθά στο να καταστρώσει τα πλάνα του με μεγαλύτερη σαφήνεια αλλά και ασφάλεια.