Μια μεγάλη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο (21/9) στο Καλλιμάρμαρο για να δουν από κοντά τους αγώνες του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" το οποίο διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Πολλά τα αποθεωτικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό AKTOR, στον οποίο αναφέρθηκε και το επίσημο προφίλ των Ολυμπιακών Αγώνων στο instagram. Χαρακτήρισε εξαιρετική την διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ στο Καλλιμάρμαρο.

Στο μήνυμά του ο λογαριασμό των Ολυμπιακών Αγώνων ανέφερε: "Υπαίθριο μπάσκετ στο γήπεδο που φιλοξένησε τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ήταν τόσο επικό όσο ακούγεται!".

Το προφίλ των Ολυμπιακών Αγώνων στο instagram έχει σχεδόν 13 εκατ. χρήστες και αποτέλεσε μια μεγάλη διαφήμιση για τον Παναθηναϊκό AKTOR και την Ελλάδα γενικότερα.



Η αναφορά του Λάρκιν στον Παναθηναϊκό AKTOR και το Καλλιμάρμαρο



Προ ημερών και ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, ο οποίος έδωσε το παρών, αναφέρθηκε σε αυτό μέσω του προφίλ του στο instagram.

Mπορεί να μην αγωνίστηκε στο ματς της Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω τραυματισμού, ωστόσο, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του "τριφυλλιού"!

Παράλληλα, ο 31χρονος γκαρντ ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό AKTOR για την πρόσκληση στην Εφές, στέλνοντας και το μήνυμά του για νέο ραντεβού του χρόνου το καλοκαίρι!

"Καταπληκτική ατμόσφαιρα, καταπληκτικό τουρνουά. Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ που μας προσκάλεσες. Τα λέμε ίδια ώρα του χρόνου;», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.