Ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, Έντσο, «κουβαλούσε» μια βαριά ιστορία, για να μπορέσει να δώσει μια συνέχεια. Το πάλεψε στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξεχώρισε, με τον διάσημο πατέρα του, ο οποίος έγραψε ιστορία με Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Εθνική Γαλλίας να είναι πάντα κοντά του.

Ο γεννημένος στο Μπορντό Έντσο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και πραγματοποίησε μόλις μία εμφάνιση με την πρώτη ομάδα, σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λεονέσα το 2016. Ωστόσο, στα 29 του ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε τέλος στην καριέρα του.

entso_zidane


Έπαιξε, ακόμα, σε Αλαβές, Αλμερία, Άβες και Ροντέζ, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν το 2022-2023 η Φουενλαμπράδα, με την οποία είχε 29 συμμετοχές και 1 γκολ στην τρίτη κατηγορία.

Πλέον, ο Έντσο Ζιντάν θα αφοσιωθεί στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στην οικογένειά του (έχει τρεις κόρες), μακριά από τις άδικες συγκρίσεις με τον θρυλικό «Ζιζού».

Η άρνηση του Ζιντάν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Όσο για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ζυγίζει τις καταστάσεις για το πότε θα γυρίσει στους πάγκους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να τον προσέγγισε πριν από λίγο καιρό. Ο Γάλλος δεν έχει αναλάβει άλλη ομάδα μετά την εντυπωσιακή θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και το όνομά του έχει ακουστεί πολλές φορές.

Παρ' όλα αυτά, ο Ζιντάν απάντησε πως δεν θα αναλάμβανε τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς δεν γνωρίζει όσο καλά θα ήθελε την αγγλική γλώσσα.

«Αν θα ήθελα να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Καταλαβαίνω αγγλικά, αλλά δεν τα γνωρίζω τέλεια. Ξέρω ότι υπάρχουν προπονητές που πηγαίνουν σε συλλόγους χωρίς να μιλούν την ίδια γλώσσα, αλλά εγώ δουλεύω με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε αναλυτικά επί του θέματος ο Ζιντάν.