Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα με την γκέλα από τον Άρη να φέρνει προβληματισμό στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την εικόνα της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρχει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ με μεταγραφές από την αγορά των ελεύθερων παικτών, με το όνομα του Αντάμ Ουνάς να είναι ψηλά.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός προβληματίζει στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς ακόμα δεν έχει πάρει το καλύτερο δυνατό από τους ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς του με αποτέλεσμα να αναζητά λύσεις. Μια από αυτές φέρεται να είναι ο Αντάμ Ουνάς, ένας παίκτης τον οποίο ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά. Ο 27χρονος Γαλλοαλγερινός εξτρέμ είναι στα ρανταρ των "ερυθρόλευκων" καιρό τώρα.

Ο διεθνής άσος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Ο Ουνάς είναι από εκείνους τους ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και τα σενάρια τον φέρνουν να έχει ήδη μιλήσει με τον Ολυμπιακό.



Ο 27χρονος Αλγερινός, μετρά στην καριέρα του μέχρι στιγμής 215 επαγγελματικές συμμετοχές με 29 γκολ και 19 ασίστ. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 26 αγώνες με τη Λιλ έχοντας 1 γκολ.

Εχει αγωνιστεί επίσης σε Νάπολι (62 ματς, 7 γκολ, 1 ασίστ), Μπορντό (60 ματς, 10 γκολ, 6 ασίστ), Κροτόνε (15 ματς, 4 γκολ, 4 ασίστ) και Κάλιαρι (10 ματς, 1 ασίστ).

Ο Ολυμπιακός και τα τουρκικά δημοσιεύματα για Γιαζίτσι


Στο μεταξύ η τουρκική ιστοσελίδα "Fanatik" ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές και με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ με την οποία είχε 42 συμμετοχές, 12 γκολ και 4 ασίστ την περασμένη σεζόν (με 5 γκολ σε 10 ματς στο Conference League).

O 27χρονος διεθνής άσος παίζει κυρίως ως δεκάρι, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και δεξιά, ενώ μετρά 45 εμφανίσεις και 3 γκολ με την εθνική Τουρκίας.

Βέβαια για τον Γιουσούφ Γιαζίτσι ενδιαφέρονται έντονα δύο ομάδες από την Premier League, οι Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον, κάτι που αλλάζει και τα δεδομένα. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί και για την απόκτηση αριστερού μπακ, καθώς επίσης έχουν αναπτυχθεί πολλά σενάρια τις τελευταίες ώρες.