Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (25/9) την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League. Σε μια αναμέτρηση όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Μπράντον Τόμας, Αντώνη Τσιφτσή.

Κοντά στον ΠΑΟΚ θα είναι και 2.500 φίλοι του, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα κάνουν οδικώς το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη για την Κωνσταντινούπολη.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα ενώ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Γαλατασαράι


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ραζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες έβαλαν σήμερα στην προπόνηση της Τούμπας τις τελευταίες πινελιές της προετοιμασίας τους.

Στη συνέχεια έγινε γνωστή και η αποστολή, από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των τραυματιών Μπράντον Τόμας, Αντώνη Τσιφτσή.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Το σκέφτεται για μεταγραφή ο ΠΑΟΚ


Στο μεταξύ, μετά τον αγώνα με την Γαλατασαράι, θα ξεκαθαρίσει αν ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τερματοφύλακα λόγω του τραυματισμού του Αντώνη Τσιφτσή, που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και ίσως λείψει αρκετές εβδομάδες ακόμη.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν εντοπίσει μια καλή περίπτωση έμπειρου τερματοφύλακα, που είναι ελεύθερος, για να αποτελέσει το back up του Κοτάρσκι. Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία για απόκτηση ελεύθερου παίκτη τελειώνει τη Δευτέρα και αν κάποιος αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη.