Εύκολο ήταν και το δεύτερο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους "ερυθρόλευκους" να εξασφαλίζουν από νωρίς τα δύο σετ που χρειάζονταν για να προκριθούν, κερδίζοντας κιόλας τελικά τη Στρούμιτσα στο Ρέντη με 3-0 (25-19, 25-17, 25-21).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4epoaz9ypsp)

Έκανε τα εύκολα... δύσκολα στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι περισσότερο άνετοι απ' ότι θα έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι, χάνοντας πολλές φορές την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα και να εξασφαλίσουν από νωρίς την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League.

Η Στρούμιτσα από τη πλευρά της ζούσε το δικό της "όνειρο", αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στη διοργάνωση και πανηγύριζε κάθε πόντο σαν να είναι ο τελευταίος τους στην αναμέτρηση, χάνοντας όμως από την αρχή την επαφή με το σκορ στο πρώτο σετ (16-9).

Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο υπόλοιπο του πρώτου σετ,με αποτέλεσμα η ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία να φέρει τη διαφορά στους δύο πόντους (21-19), αλλά μ' ένα σερί 4-0 στο τέλος έκαναν το πρώτο από τα δύο βήματα για την πρόκριση.

Πήρε την πρόκριση ο Ολυμπιακός - Αγωνία για την κατάσταση του Τζούριτς που τραυματίστηκε

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς στις πρώτες φάσεις είδαν τον Δημήτρη Τζούριτς να πέφτει στο έδαφος, έχοντας γυρίσει το πόδι του, με άπαντες στο στρατόπεδο των Πειραιωτών να αγωνιούν για την κατάσταση του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4eoyauxsd35)
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν για διάστρεμμα, με τον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Γκαρντίνι να τον προστατεύει στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, με τους παίκτες του να μην επηρεάζονται και να φτάνουν στο πολυπόθητο δεύτερο σετ με άνεση, κερδίζοντας το με 25-17.

Από εκεί και μετά τα πράγματα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Πειραιώτες να παρατάσσονται με κάποια αλλαγές, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής αλλά και εμπειρίες από ένα παιχνίδι σε προκριματικά του Champions League.

Το τρίτο σετ ήταν και το πιο συναρπαστικό θα μπορούσε να πει κανείς, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο κομμάτι του, πλησιάζοντας μάλιστα στον ποντο (20-19) σε πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Εκεί ο Γκαρντίνι αναγκάστηκε να καλέσει τάιμ άουτ για να συνέλθουν οι παίκτες του, με την μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα τον Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με δύο εντυπωσιακά σερβίς για το τελικό 3-0 με 25-21.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4epswa999m1)