Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο ντέρμπι του Μινσκ η Ντιναμό και πήρε τη νίκη με 2-0, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος στη Λευκορωσία, ενώ η TNS κρατούσε το τρίποντο στα χέρια της απέναντι στην Μπάλα Τάουν, αλλά δέχθηκε ανατροπή στο φινάλε.

Μεγάλη νίκη για την Ντιναμό Μινσκ - Ήττα με ανατροπή στο φινάλε για την TNS

Ένα ντέρμπι περισσότερα στα... χαρτιά πραγματοποιήθηκε στο Μινσκ, με την Ντιναμό να βρίσκεται στη πρώτη δυάδα της βαθμολογίας και την συμπολίτισσα της να "παλεύει" για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, όντας στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και επικράτησε τελικά με 2-0, χάρις σε γκολ του Άλφρεντ στο 10ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης και του Ποντστρέλοφ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που αγωνιζόταν αντίπαλος των "πρασίνων", η TNS έχασε μία νίκη μέσα από τα χέρια της κόντρα στην Μπάλα Τάουν, σ΄ένα παιχνίδι που δεδομένα δεν ήταν για... καρδιακούς, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο φινάλε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Μπράντλεϊ, για να δουν τον Νόρτον λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι της Ουαλίας.

Στο δεύτερο μέρος η TNS πίεσε περισσότερο και έφτασε στο γκολ στο 87ο λεπτό με τον Γουίλιαμς, αλλά το τέλος του αγώνα της επιφύλασσε μία... δυσάρεστη έκπληξη. Αρχικά ο Ντάουνς ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να κάνει το τελικό 2-3 ο Μεχασέμπ στο 90+8.