Ο Ολυμπιακός ξεκινά το ευρωπαϊκό του ταξίδι στη League Phase του Europa League στη Γαλλία όπου θα βρει στον δρόμο του την Λιόν (26/09, 22:00) στο "Groupama Stadium" για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ανακοινώνει τους "εκλεκτούς" που συμπεριέλαβε στην "ερυθρόλευκη" αποστολή η οποία έχει... λάμψη των "μικρών" πρωταθλητών του UEFA Youth league.

Η αποστολή των Πειραιωτών αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" το πρωί της Τετάρτης (25/09) με πτήση τσάρτερ για Γαλλία με... χαμόγελα και μεγάλο στόχο για το διπλό!

apostolh_1
apostolh_2
apostolh_3
apostolh_4
apostolh_5
apostolh_6
apostolh_7
apostolh_8

Με Κωστούλα, Μπάκουλα και Μουζακίτη η αποστολή του Ολυμπιακού με Λιόν

Μια ημέρα πριν από τη "μάχη" του Ολυμπιακού με την Λιόν στη Γαλλία, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του. Επιστροφές, απουσίες αλλά και φρέσκα πρόσωπα! Συγκεκριμένα, ο Βάσκος τεχνικός πήρε μαζί τους στην  24μελή αποστολή τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο UEFA Youth League.

Ο λόγος για τους Κωστούλα, Μπακούλα και Μουζακίτη οι οποίοι δίνουν τη δική τους "λάμψη" στην αποστολή και είναι τρεις παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις με το ποδοσφαιρικό "θράσος" και ταλέντο που διαθέτουν. Παράλληλα, ο Μεντιλίμπαρ μετρά και μια σημαντική επιστροφή καθώς έχει ξανά στα πλάνα του τον Παναγιώτη Ρέτσο ο οποίος είναι ξανά διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του που τον είχε αφήσει μακριά από τα γήπεδα.

Στον αντίποδα, υπάρχουν και δυο σημαντικές απουσίες καθώς εκτός από την αποστολή έμειναν οι Γιώργος Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Τερματοφύλακες: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος

Αμυντικοί: Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη

Μέσοι: Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης

Επιθετικοί: Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας