Δεν σταματά να πατά... γκάζι μεταγραφικά ο Ολυμπιακός! Το θερινό μεταγραφικό παζάρι ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου σε ότι αφορά την απόκτηση των ελεύθερων παικτών και οι "ερυθρόλευκοι"' σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο που θεωρείται εξπέρ στις μεταγραφές, να αποκαλύπτει ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πρώην Αλγερινό εξτρέμ της Λιλ, Άνταμ Ουνάς για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Για μεταγραφή του Άνταμ Ουνάς στον Ολυμπιακό κάνει λόγο ο Ρομάνο

Ο Άνταμ Ουνάς έχει μπει για τα... καλά στο κάδρο του Ολυμπιακού ο οποίος τον είχε στα ραντάρ του σε ότι αφορά την ενίσχυσή του στην μεσοεπιθετική του γραμμή και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τάραξε τα... νερά με την απόκαλυψή του ότι οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τον Αλγερινό εξτρέμ για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026.

"Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για να υπογράψει τον πρώην εξτρέμ των Νάπολι και Λιλ, Αντάμ Ουνάς, ως ελεύθερο. Δύο χρόνια συμβόλαιο, μέχρι το 2026", αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Ρομάνο που θεωρείται ένας από τους πιο αξιόπιστους ρεπόρτερ των μεταγραφικών αποκαλύψεων.


Ο διεθνής άσος αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Λιλ και έψαχνε την επόμενη ποδοσφαιρική του "στέγη". Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατέγραψε με τη γαλλική ομάδα 26 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ, ενώ αγωνιζόταν στον σύλλογο από το 2022. Έχει επίσης θητείες στο ιταλικό πρωτάθλημα όπου έχει φορέσει τόσο τη φανέλα της Νάπολι (62 ματς, 7 γκολ, 1 ασίστ) τόσο και των Κροτόνε (15 ματς, 4 γκολ, 4 ασίστ)  και Κάλιαρι (10 ματς, 1 ασίστ).

Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπορντό, ενώ έχει περάσει και από τη Νις. Με το εθνόσημο της Αλγερίας, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 28 παιχνίδια στα οποία έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα πέντε φορές!

Adam Ounas: The Creative Magician - Football Highlights Compilation