H 6η αγωνιστική της Super League βρίσκεται προ των πυλών και λίγες μέρες πριν από τη σέντρα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσής της την αλλαγή ώρας στο αθηναϊκό ντέρμπι στην "OPAP Arena" μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού καθώς και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο λόγος; Το Super Cup!

Super League: Η νέα ώρα στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Ατρόμητος 

Το αθηναϊκό ντέρμπι στην "OPAP Arena" μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/09) στις 21:30 αντί για τις 21:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ενώ το παιχνίδι Ολυμπιακός - Ατρόμητος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα αρχίσει στις 18:00 αντί για τις 19:00 όπως είχε αρχικά οριστεί.

Ο λόγος που θα υπάρξει αυτή η αλλαγή είναι το Super Cup! Κι αυτό γιατί την Κυριακή (29/09) στις 20:30 είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στη Ρόδο. Λόγω του ότι είναι αρκετά ορατό το ενδεχόμενο ο τελικός να είναι ανάεσα στον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο θα προσελκύσει αναμφίβολα το ενδιαφέρον του κόσμου τηλεοπτικά, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να ορίσει νέες ώρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Super League:

"Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, οι παρακάτω αγώνες αλλάζουν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής: Ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.09.2024 στις 18:00 (αντί για 19:00). Ο αγώνας ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.09.2024 στις 21:30 (αντί για 21:00)."