Λίγες ημέρες πριν "παλέψει" για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Ρόδο για το Super Cup, ο Παναθηναϊκός AKTOR δίνει το τελευταίο του φιλικό του επί τουρκικού εδάφους! Η πρόβα τζενεράλε του "τριφυλλιού" θα είναι με... άρωμα Euroleague κόντρα στην Αναντολού Εφές σε ματς που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη

Δυνατό φιλικό "τεστ" του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αναντολού Εφές

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκινά σε λίγες μέρες τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη συμμετοχή του στο Super Cup στη Ρόδο το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου οι πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης θέλουν να ξεκινήσουν με το... δεξί και να κατακτήσουν τον πρώτο τους τίτλο τη νέα αγωνιστική σεζόν 2024/25.

Μια ημέρα μετά την καταιγιστική τους εμφάνιση και την ισοπεδωτική τους νίκη με 85-56 επί της Γαλατασαράι, οι "πράσινοι" θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο τα φιλικά τους στην Τουρκία, να δείξουν την ίδια συγκέντρωση στην άμυνα και την ίδια διάθεση και ευστοχία στην επίθεση για να πάνε με την αυτοπεποίθηση στα... ύψη στη Ρόδο.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα μπορεί να υπολογίζει για ένα ακόμη παιχνίδι στις υπηρεσίες των Κώστα ΣλούκαΛορέντζο Μπράουν και Κώστα Αντετοκούνμπο οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, μένοντας στην Αθήνα για την αποθεραπεία τους.