Ο Ολυμπιακός μετρά... αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο επικείμενο Super Cup στη Ρόδο όπου θα τα δώσει... όλα για να βαφτεί "ερυθρόλευκός" ο πρώτος τίτλος της φετινής χρονιάς! Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των διοργανωτών, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κατακτήσουν την πρωτιά σε όποια διοργάνωση συμμετέχουν, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών.


Μπαρτζώκας: "Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Super Cup"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφού στάθηκε στην ανάγκη της πρωτιάς για τον Ολυμπιακό σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει, σημείωσε ότι θα χρειαστεί χρόνος και δουλειά για να βγάλουν οι "ερυθρόλευκοι" στο παρκέ τις πραγματικές τους δυνατότητες, ανέφερε ότι η σεζόν ξεκινά με προβλήματα λόγω του ότι οι βασικοί σέντερ της ομάδας, ο Μουσταφά Φαλ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι οι Πειραιώτες θα τα δώσουν... όλα για να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας:

"Αρχικά εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία. Ίσως να γινόμαστε μονότονοι κάθε χρόνο, όμως, η αλήθεια είναι πως σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός οι στόχοι δεν αλλάζουν. Επιβάλλεται να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε την πρωτιά σε όποια διοργάνωση κι αν μετέχουμε.

Εμείς κρατήσαμε έναν βασικό κορμό, ωστόσο, οι λίγες, αλλά πολύ σημαντικές κινήσεις που κάναμε, θεωρώ πως θα μας δυναμώσουν πολύ. Θα χρειαστεί, ωστόσο, χρόνος και πολλή δουλειά για να βγάλουμε στο παρκέ τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Δυστυχώς ξεκινάμε τη φετινή σεζόν με αρκετά προβλήματα. Οι δύο βασικοί μας σέντερ, Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα μπορέσουν να μας ενισχύσουν στο Super Cup. Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο πως θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν".


Παπανικολάου: "Για εμάς δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να παλέψουμε για την κορυφή"

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου, δήλωσε ότι για τους ίδιους δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να "παλέψουν" για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν, υπογράμμισε ότι το καλοκαίρι η ομάδα του ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες αξίας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία, ενώ επισήμανε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα τα δώσουν... όλα για την πρώτη κούπα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανικολάου:

"Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Για εμάς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από το να παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος.

Το καλοκαίρι που πέρασε ενισχυθήκαμε σημαντικά, με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας και είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή μας πορεία. Είναι δεδομένο πως όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς θα χρειαστούμε χρόνο και πολλή δουλειά για να βγάλουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό.

Ωστόσο, ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που στην πραγματικότητα δεν διαθέτουμε, καθώς σε λίγες μέρες θα παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αν και αντιμετωπίζουμε πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη κούπα".