Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να... πετούσε φωτιές στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλαβές ωστόσο το πρόβλημα που αποκόμισε στον αριστερό μηρό οδήγησε τη "Βασίλισσα" να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα! Οι φόβοι ότι μπορεί να τεθεί νοκ άουτ επιβεβαιώθηκαν και μέσα της Ισπανίας υποστηρίζουν ότι θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.



Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Συναγερμός είχε... σημάνει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης όταν και ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό μηρό στο παιχνίδι με την Αλαβές όπου σκόραρε και γκολ, με τον Κάρλο Αντσελότι να καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει των σημαντικών ματς που ακολουθούν στα οποία δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του μεγάλου του σταρ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σύμωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Μετροπολιτάνο" για την 8η αγωνιστική της La Liga, το παιχνίδι με τη Λιλ για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, το εκτός έδρας ματς με την Βιγιαρεάλ, ενώ δεν θα μπορεί να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ντεσάν για τις αναμετρήσεις της Γαλλίας στο Nations League κόντρα σε Ισραήλ και Βέλγιο.