Δυνατό είναι το ξεκίνημα που έχει κάνει το Αιγάλεω στη φετινή σεζόν μετά και την πρόκριση στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος με το 3-2 κόντρα στον Καμπανιακό.

Λίγες μέρες πριν το Αιγάλεω νίκησε 3-1 την Ηλιούπολη εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Super League 2. Αναμφίβολα το "Σίτι" δείχνει πως φέτος πως μπορεί να κάνει μια αξιόλογη πορεία στις διοργανώσεις όπου μετέχει.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Καμπανιακό, το Αιγάλεω προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με το γκολ του Τσούκαλου. Στο 49' ο Βάρκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο δύο για τους γηπεδούχους.

Ο Βάρκας σκόραρε σε δύο σερί ματς με το Αιγάλεω

Ο Καμπανιακός μείωσε το σκορ στο 58' με τον Εππά και το πάλεψε στη συνέχεια για να κάνει την ανατροπή. Το Αιγάλεω, ωστόσο, ήξερε πως να διαχειριστεί το παιχνίδι με αποτέλεσμα να βάλει και τρίτο γκολ στο 80' με τον Λεονάρντο Νίκολι κι έτσι να "σφραγίσει" την πρόκριση στην επόμενη φάση, παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και δεύτερο γκολ στο 90'+1.

Να σημειωθεί πως ο Βάρκας ήταν ένας από τους τρεις σκόρερ της ομάδας του Απόστολου Χαραλαμπίδη και στο ματς με την Ηλιούπολη όπου προηγήθηκε για το πρωτάθλημα. Δείχνοντας επίσης πως θα αποτελέσει έναν από τους παίκτες - κλειδιά φέτος για το Αιγάλεω.

Σούπερ Παναχαϊκή απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα


Σε άλλο ματς η Παναχαϊκή έκανε το... μπαμ καθώς νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στους "Ζωσιμάδες" και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Πιο κυνικοί οι Αχαιοί, επικράτησαν με γκολ Ντε Τόμας (35’ με πέναλτι και 63’), ενώ οι Ηπειρώτες σταμάτησαν πάνω στον Στογιάνοβιτς που έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις.