Μάλλον μετράει... ώρες ο Έργκιν Αταμάν στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας. Μετά τη χειρονομία με τα δάχτυλα που έκανε στους φίλους της Γαλατάσαραϊ, για να γιορτάσει μαζί τους το 3-1 επί της Φενέρμπαχτσε για την έκτη αγωνιστική της Super Lig, ο Αταμάν μάλλον θα διαβεί την πόρτα της εξόδου. 

Ο Τούρκος τεχνικός ζήτησε συγγνώμη, από τη Φενέρμπαχτσε εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρθηκε πως δεν θα ξαναστείλει παίκτη της στην Εθνική με εκείνον ως ομοσπονδιακό προπονητή, ενώ υπάρχουν και οι εκλογές της Ομοσπονδίας της Τουρκίας στη μέση. 

Έργκιν Αταμάν: Η πυγμή του προέδρου


Σε αυτές, ο Χέντο Τούρκογλου ήταν το φαβορί για να επανεκλεγεί, τουλάχιστον πριν ο Αταμάν τον φέρει σε δύσκολη θέση. Ο Τούρκογλου θα αντιμετωπίσει τους Τουργκάι Ντεμιρέλ και Εφέ Αϊντάν στις 8 Οκτωβρίου. Όπως όλα δείχνουν, στο τακτικό κομμάτι βολεύει η αποπομπή του Αταμάν, προκειμένου να δείξει πυγμή.

Σύσσωμη η Φενέρ, με προμετωπίδα τον πρόεδρό της, Αλί Κοτς, ζητά την καρατόμηση του Αταμάν. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει φτάσει μέχρι και στην κυβέρνηση. Μάλιστα, λέγεται ότι το θέμα ίσως απασχολήσει και τον Ταγίπ Ερντογάν. Από το ρεπορτάζ εξυφάνθηκε ότι οι "κιτρινόμαυροι" ήταν προετοιμασμένοι για τη συγγνώμη του. Μάλιστα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Χαρούν Ερντενάι, πριν απολογηθεί. Ο τελευταίος φέρεται να τον συμβούλεψε να το κάνει, αφού ο Αταμάν ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει μόνος του. 

Φυσικά, έπεσε στο κενό. Και πλέον ο Τούρκος προπονητής είναι σε καθεστώς αντίστροφης μέτρησης για τη φυγή του. Ακόμα και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις.